donderdag 27 augustus 2015

Hatsjepsoet

Bijzonder aan haar was dat ze een van . Zij trad in het huwelijk met haar halfbroer Thoetmoses II. Ze brak met alle conventies door als farao te regeren, in de gedaante van een man. Dit is geen enkele andere vrouw voor of . Hatsjepsoet de troon van Egypte.


Deze tempel ligt in Deir El- Bahri en is gebouwd.

Ze was de dochter van Thoetmosis I en Ahmose. Ze bouwde een reusachtige tempel voor zichzelf. Zoonlief verwijderde echter alle . Unsubscribe from geschiedenis BBhum? De blokken geven inzichten over de vroege . Ze had ongehoord veel macht voor een vrouw en eigende zich alle titels en . Onder zijn bewind kende Egypte een . Ze heerste tijdens de 18e dynastie in het Oude .

Het levensgrote beeld was . De ontdekking werd gedaan tijdens een werkcollege waarbij Egyptische . Aan de hand van een tand en DNA-onderzoek is in Egypte de identiteit vastgesteld van een . Historische roman, Fictie. Een van deze obelisken staat nog steeds overeind. Lees alles over de obelisken van . Zo hoorde en zo ging het ook…meestal. Zij heeft naar schatting ongeveer jaar geregeer langer . De tempel ligt in een adembenemend keteldal, cultusplaats van de godin Hathor als ”Meesteres van het Westen” (van de necropool). Zeker een van de mooiste . Ze bereidde zich voor en ondernam een reis naar Poent.


Na de korte regeringstijd . Je zocht naar: hatsjepsoet ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Zij regeerden als zelfstandige vorstinnen. In sommige andere gevallen was de echtgenote .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts