donderdag 20 augustus 2015

Wormpomp

Werkingsprincipe: De rotor van deze pomp is schroefvormig en met één of twee gangen en heeft een cirkelvormige doorsnede. Waarom zou je voor een excentrische wormpomp kiezen en hoe werkt deze nu eigenlijk? Een as met hierop een schroefprofiel wordt aangedreven en drijft via de zijflanken één of meerdere nevenspindels aan.


Excentrische wormpomp (monopomp), werking en de voor- en nadelen. Wat is een excentrische wormpomp ? Vanwege het ontwerp zijn dit zelfaanzuigende en omkeerbare .

Many translated example sentences containing wormpompen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Een wormpomp wordt vaak gebruikt in situaties waar behoefte is aan een continue en geringe capaciteit. Bijvoorbeeld het voeden van een mestscheider.


De inwendige reiniging van het pomphuis vraagt . Dat wil zeggen, moeilijk stromen niet-vloeibaar, zeer viskeus . Het pomphuis is van gietijzer. De aandrijfas, koppelstang en . Verdringerpompen: Uitleg over de werking van een verdringerpomp in een eenvoudige begrijpelijke taal. De voordelen en de nadelen van dit type pompen.

De Wangen excentrische wormverdringerpomp, ook wel excentrische schroefpomp genoem behoort tot de groep verdringerpompen. Als u op zoek bent naar een geschikte wormpomp , bent u aan het juiste adres bij Moes Pompen. Wij helpen u graag aan precies die pomp die uw proces . Vertalingen wormpomp NLDE. De FLUX F5S en F5SB zijn vatpompen ontworpen om hoog viscose, zelfs pasta achtige, nog steeds vrij stromende vloeistoffen te verpompen. Op zoek naar inch elektrische excentrische wormpomp rvs?


Ideaal voor projecten die een verplaatsing vereisen in een breed gebied van toepassingen van . Wanneer de werf vereist dat het beton in zeer enge ruimtes moet worden geleverd kan isolatiebeton geleverd worden met een wormpomp. De pompen bieden hierdoor het hoogste niveau van hygiëne en reinigbaarheid voor excentrische wormpompen. Er zijn geen zoekresultaten gevonden! Een wormpomp werkt op basis van verdringen van de vloeistof.


Wormpompen worden gebruikt voor het verpompen van vloeistoffen. Wormpomp F 5S met Draaistroommotor Voor laag en hoog viskeuze vloeistoffen die nog wel de eigenschap hebben dat ze nastromen Wormpomp F 5GS . Dit type verdringerpomp wordt wormpomp , monopomp of enkelwormpomp genoemd. Het hart van de pomp zijn de rotor en de stator. De metalen worm, de rotor, . Wormpomp “IMER” type STEP1De wormpomp kan uitgerust worden met of zonder menger van 1liter voor voorgemengde producten.


Wormpomp voor mest pompen Mestpomp - Nieuwe, Demo, Gebruikte, Tweedehands of Occasions op Tractors and Machinery.

Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Anders gespeld: waterpomp 70. Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden leermiddelen. De Verderpro-serie heeft een variant met een rechthoekige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts