donderdag 27 augustus 2015

Zaaikalender pdf

Zaaikalender jan febr mrt april mei juni juli aug sept okt nov dec. Blad- en stengelgewassen andijvie asia salat bladmosterd groenlof groenselderij kardoen. Zo kunt u de zaaikalender downloaden en deze voor uzelf zo . Handige linkjes naar elk gewas. Aanvullende zaaikalenders o.

Het bestellen van zaden en . Gebruik deze werkkalender om de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten te noteren. PDF van volkstuinvereniging - zaaikalender in . Wanneer zaai, plant en oogst je je groenten? Voor siertuin en moestuin.


Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren. Vandaar dat ik het bestand ook heb opgeslagen in PDF , de link daarvan vind je onder de excel-link. Zelf heb ik de groentezaaikalender, uitgeprint en in plastic .

In de moestuin zaaikalender vind je wanneer je het best kunt zaaien. Je vindt het in deze handige zaaikalender. Oogsten basilicum munt peterselie.


Hier een PDF die je kunt downloaden en uitprinten zodat je een makkelijke tuinkalender hebt. Je kunt zelf aanpassingen maken natuurlijk. Deze pin is ontdekt door greet. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Thuns kalender werkt vooral met de omloop van de maan.


Steiner en de zaaikalender van Maria. K= aantal dagen van zaaien tot kiem. Alle zaaikalenders op een rij! Als je een moestuin wilt beginnen en je hebt alles . In mijn zaaikalender staat overzichtelijk wanneer je dat kunt doen.


PDF bestand van deze zaai-kalender downloaden en printen. Hij is geïnspireerd door . Andijvie maart - juli half mei – augustus juli – nov. Artisjok maart - april april – mei sept.

De zaaikalender van Maria Thun, getoetst aan zaaitijdproeven met granen en. Hiervoor ben ik op het net op zoek gegaan naar een zaaikalender , die me. Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul. Ook staan er andere tips op om van jouw moestuin een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts