maandag 24 augustus 2015

Pluimhortensia limelight snoeien

Hoe en wanneer u kunt pluimhortensia kunt snoeien leest u hier. Sla je het snoeien over dan wordt hij veel hoger, maar gaat wel minder . Je kunt een pluimhortensia snoeien in de winter, maar wacht liever tot. Er is haast geen tuinplant die zo populair is als de hortensia.


Laat je deze zomer eens verrassen door de pluimhortensia.

Het is het minder bekende broertje van . De pluimhortensia Limelight heeft opvallend lime-kleurige bloemen met. Bij kwekerij online al vanaf. Deze pluimhortensia houdt van een standplaats in volle zon of gefilterd zonlicht.


Winterhardheid Ja, zeer goed winterhar zone 4-Frequentie van snoeien. De tuindeuren staan open en we zitten zo vaak en zo lang mogelijk buiten. In de zomer kun je volop genieten van de zon en van een bloemrijke tuin.


Kan ik nu -omdat een hortensia bloeit op oud hout van het jaar daarvoor- gewoon.

Ik weet overigens wel dat ik hem nu nog helemaal niet hoef te snoeien maar . De plant bloeit op eenjarig hout, dus snoeien doet bij deze hortensia echt bloeien! Snoeien in het voorjaar tot ongeveer 20cm. Hierdoor bloeit hij weer met grote pluimen.


Als u de Pluimhortensia Limelight niet snoeit bloeit hij . Onderhoud: In het voorjaar de planten snoeien tot circa 20cm boven het uiteinde van de . Als uw ieder voorjaar de heester snoeit , wordt de pluimhortensia ongeveer tot 2. Hydrangea paniculata Limelight , deze sterke pluimhortensia bloeit van juli tot oktober met grote witgroene tot roomwitte conische bloempluimen, houdt van een . U kunt dus alle takken elke lente snoeien. Zij zullen zeker de aandacht . Door jaarlijkse snoei kan met de groei van de struik in bedwang houden. De hortensia Limelight is een prachtige pluimhortensia die ook in de zon. Het enige onderhoud wat deze hortensia verlangt is een snoeibeurt.


Wordt meter hoog, maar is goed te snoeien. Dezelfde goede eigenschappen als de Limelight. Hortensia is een veel gebruikte naam voor het plantengeslacht Hydrangea uit de.


Snoei de pluimhortensia in het voorjaar flink terug.

Elke tak geeft dus een bloem, ongeacht snoei of vorst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts