maandag 18 juli 2016

Staatsbosbeheer paalkamperen

Kom dan eens paalkamperen ! Kom slapen op droomplekken midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Kamperen is pas echt leuk in Zeeuws-Vlaanderen. Ga avontuurlijk kamperen en geniet van de rijke natuur om je heen. Vanuit je tent in dit kleine .

Paalkamperen is niet heel bekend in Nederland maar is eigenlijk de. Informatieve site over paalkamperen. Het heet paalkamperen omdat je in een gebied van tien meter rond een paal, met. Dit zogenaamde paalkamperen is een goedkoop alternatief . Ja dat wil zeker nog wel eens voorkomen dat een paalcamping vol is.


Deze paalkampeerplaatsen zijn over het algemeen het hele jaar geopen hoewel in de . Wildkamperen, bivakkeren of paalkamperen noem het zoals je wilt: het zijn.

Op de Natuurkampeerterreinen geniet je van rust, ruimte en buiten zijn. Je voelt je hier helemaal vrij! Ontdek de voordelen van kamperen midden in de natuur. De locaties waar dit is toegestaan . Staatsbosbeheer denkt aan een wildkampeerplek in de boomgaard bij natuurgebied Braakman-Noord bij Hoek.


En op een bordje de spelregels van Staatsbosbeheer. Optimale vrijheid biedt kamperen buiten de officiële campings om. Niet op een camping, maar gewoon op een stuk land van . Logeren bij de boswachter, dat is kamperen midden in de natuur. Lekker kamperen in alle rust en ruimte van de natuur.


Er zijn verschillende natuurcampings vlakbij onze natuurgebieden. Bekijk het overzicht op deze pagina. Deze paalcampings zijn niet alleen gratis, óók is paalkamperen de.


Iedereen mag er kamperen , maar er zijn spelregels. In Nederland zijn er wel paalkampeerterreinen waar je vrij mag kamperen.

Hoewel je in Nederland niet vrij mag kamperen , zijn er in ons eigen land toch mogelijkheden voor echte avonturiers. Klik op het kaartje voor details en routeplanner. In het Park ligt een prachtig kampeerterrein voor de ware natuurliefhebber, vlakbij Ingang Hoenderloo. Dit is een terrein van Staatsbosbeheer.


Je mag je tent opzetten binnen meter van de paal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts