donderdag 28 juli 2016

Muizen houden

De meeste mensen denken dan direct aan witte of grijze muis maar . Het is wel nodig meer dan één muis te houden , want het zijn groepsdieren. Als je muizen wilt gaan houden , moet je goed bedenken wat je wilt: Je moet bedenken of je één of meerdere muizen wilt aanschaffen. Veel mensen denken niet gelijk aan een muis als huisdier.


Maar muizen zijn hele leuke huisdieren en hebben relatief weinig zorg nodig. Ook is het goed om te weten wat muizen eten, omdat u op deze manier deze voedingsmiddelen extra goed in de gaten moet houden.

Dit komt doordat de bekendste muizen de gewone huismuis (Mus musculus) en de. Dat muizen van kaas houden is een mythe. Ze zullen het wel eten, maar alleen als er niets anders voorhanden is.


Ze houden van fruit, granen, . Mensen houden al zeker drieduizend jaar muizen. Hoe schattig ze er ook uitzien, muizen kunt u maar beter buiten de deur houden. Maar wat als u al muizen in huis hebt – hoe komt u dan weer . Ook muizen zoeken de warmte van gebouwen zoals huizen en kantoren op als het buiten koud . Muizen houden net als mensen niet van kou.

Lees alles over het houden van muizen als huisdier. Een groot nadeel aan het houden van muizen als huisdier is hun korte levensverwachting. Gemiddeld worden ze tot jaar ou hoewel ze soms ook wel 3 . Houd er rekening mee dat muizen zich heel snel kunnen voortplanten. Meerdere vrouwtjes bij elkaar houden gaat beter dan meerdere mannetjes in één verblijf. Vaak word gezegd dat muizen van kaas houden en je ziet ook vaak in (teken) films.


Maar is het eigenlijk wel echt zo? Veel van deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten als pepermunt, waarvan bekend is dat muizen er niet van houden. Een dergelijk middel doodt geen . Informatie over het houden en verzorgen van kleurmuizen, voeding, ziekte en huisvesting.


Dit briljante trucje zorgt dat muizen rechtsomkeert maken. Maar laten deze twee ongenode huisgasten nou allebei niet houden van een . Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen.


Het potje ergens neer zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts