maandag 18 juli 2016

Spreidanker

Kwalitatief hoogwaardig spreidanker van Plaka Nederland voor de bevestiging van centerpennen in bestaand beton. Bestel gereedschap online bij Toolnation. Verankeringen voor de elektricien. Plafond en metalen nagelanker.


Deze boorankers zijn zeer kostenefficiƫnt.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor gescheurd en ongescheurd beton. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Zeer hoogwaardig assortiment spreidankers voor constructieve verankeringen, met een hoge belasting in zowel gescheurd als ongescheurd . Deze spreidankers van Mea worden gebruikt voor een stevige verankering in beton.


De ankers hebben een afmeting van 55mm. Bevestigingsbanden met spreidanker zijn geschikt voor diverse plaatdiktes en . Dit bevestigingselement is geschikt voor bundelbanden tot mm breedte, ideaal voor kleine ruimten met beperkte toegang.

De schotel past zich aan aan de plaatdikten, altijd een . Aan de achterkant van de . Een breed scala bevestigingsbanden met spreidanker , geschikt voor diverse . En indien gewenst ook weer los te maken. De domino-verbinderrevolutie. Lengte kabelbinder, 1mm. Bijzonderheden, met spreidanker. Eenvoudig te plaatsen als doorsteekmontage.


Te gebruiken op verschillende bouwmaterialen. Esthetische verankering, geadviseerde belasting 3kg. De DOMINO- verbinderrevolutie. Het spreidanker SV-SA Dvormt samen met de ankerbout SV. Spit spreidanker redibolt m8x60mm.


Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Op voorraad √ Snelle levering.

SPREIDANKER 85MM MDoos van 50. Apolo Mea ZA-B keilbout, staal, draadmaat (M.) boutlengte 80mm, oppervlaktebescherming el. Spreidanker SA-B - Hakron-Terwa - home producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts