vrijdag 29 juli 2016

Afgewerkte olie geld waard

SPORTIEVE RIJDERS EN RACEFANATEN OPGELET! Daar waar afgewerkte olie voorheen een vergoeding van cent per liter kon opleveren, moet men nu geld betalen om afgewerkte motorolie af te voeren. Afgewerkte olie afvoeren tot goedkoper!


Opbrengsten ontvangen voor uw afgewerkte olie , INKOPER MKB zorgt altijd voor de juiste condities! De afgewerkte olie wordt gerecycled waardoor er een basis smeerolie onstaat.

Uw olie wordt dus hergebruikt als grondstof voor nieuwe smeerolie. Uw afgewerkte olie is geld waard ! Inderdaa voortaan hoeft uw afgewerkte olie geen kostenpost meer te zijn. Hallo iedereen, Ik heb mijn voorraadvat afgelopen olie weer vol zitten. Wij zijn gespecialiseerd in het landelijk inzamelen van afgewerkte olie , koelvloeistof en remvloeistof.


Dit doen wij voor garagebedrijven, in de industrie, . Vanmorgen hebben de medewerkers van oliehandel.

Be hun stem uitgebracht en unaniem is besloten om de verzendkosten boven de € € 1te schrappen. Voordelig uw oliehoudende afvalstromen laten afvoeren. U kunt uw afval aanmelden via het formulier.


Binnen werkdagen wordt uw afval opgehaald. Ontbrekend: geld ‎ waard Oude olie en ander gevaarlijk afval eenvoudig afvoeren? Oliebollenvet inzamelen om geld te verdienen?


Gooi die oude oliebollenolie vooral niet zomaar weg. Het is aardig wat geld waard ! De recycling van afgewerkte olie is een probleem geworden. Maar daarbij had het bedrijf buiten de waard gerekend.


Op die manier worden buurtgenoten en leden van de club niet alleen gestimuleerd gebruikt frituurvet in te leveren, omdat deze oliĆ«n en vetten ook geld waard. VV Oosterhout spaart zijn frietolie op en voor de afgewerkte frietolie en -vet ontvangt de club € 5- euro per vat. Snel verdiend zou ik zeggen!


Re: gesleep met afgewerkte olie. Laat staan dat ik er een vat afgewerkte olie kwijt kan. Zijn die geen geld waard ?

Home Rubriek: Horeca Advies: Afgedankt, maar wel geld waard ? Je kan hier meer informatie over olie vinden. Op de rekening staat dat liter olie maar liefst €2ex btw kost. GS-Recycling: afgewerkte olie is geld waard. Hiervoor krijgt u een passende vergoeding. Neem voor nadere informatie contact.


Als grondstof voor biodiesel is oud oliebollenvet veel geld waard. Wij betalen een goede prijs voor uw afgewerkte oliebollenolie. Als de olieprijs zakt dan is ook de oude olie weinig waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts