woensdag 27 juli 2016

Reelcraft haspel

Zoekt u reelcraft slanghaspels? Reelcraft produceert duurzame, hoogwaardige producten. Wij hebben hoogwaardige industriehaspels voor elke toepassing in ons assortiment. Bezoek de website voor meer informatie.


Voordelige rvs reelcraft haspel , robuust veergewonden reelcraft haspel voor water en lucht. Gemonteerd op voetplaat met slanggeleider.

De beste haspels op de markt! Robuuste haspel voor zware toepassingen. Haspel is geschikt voor lange lengten . Zeer goede kwaliteit en erg gemakkelijk bij het oprollen.


Dat maakt het ook geschikt voor hogedruk (max 2Bar). De geleide arm is verstelbaar in posities, de haspel is exclusief slang. Intrekbare haspels met veermechanisme voor algemeen industrieel gebruik. Uitgevoerd met RVS swifel.


Geleidearm is verstelbaar in posities.

ORIGINELE SWIVELS VOOR HASPELS. AFDICHTSET VOOR REELCRAFT SWIVELS. Vaste uitvoering – niet zwenkbaar. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


Ziet u een haspel dat niet aangeboden wordt op de site, dan kunt . Agroroll aluminium haspel - 1Bar max - geschikt voor max. De serie H haspels zijn economisch . Slangenhaspels van KLINGER BV. Ruim aanbo kwaliteit en snelle . Geschikt voor gebruik op haspels. DATA SHEET HOSE REEL REELCRAFT.


Hand aangedreven slanghaspel. Tekoop aangeboden : reelcraft haspel grote uitvoering met ongeveer 1meter novoline kwaliteits slang zeer goede haspel gaat weg ivm . Gewicht haspel met slang: kg - Materiaal haspel : Staal , gepoedercoat - Materiaal dichtingen: Buna N. Warehouse, Noorderlaan PLC. Op de haspel kan je dan het te gebruiken apparaat aansluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts