dinsdag 12 juli 2016

Buitencentrum weerribben

Een hapje eten bij dit bezoekerscentrum . Het startpunt voor een vaartocht met overdekte rondvaartboot, fluisterboot of kano. Of een wandel- of fietstocht. Stroken land en water wisselen elkaar af.


Bezoek de prachtige expositie en natuurwinkel in het buitencentrum in Ossenzijl, het bezoekerscentrum van het nationaal park Weerribben -Wieden in . Vaarexcursie voor kids, opg.

Ontdek de flora en fauna van de Weerribben. Varen met de boswachter,opg. Er wordt ingegaan op de biologie van . Het centrum is gesitueerd aan de rand van het . Woensdag mei gaan we knutselen en verven met hout ! Het gebied is door mensenhanden gemaakt. Vroeger werd het gebied gebruikt om turf te stoken.


Vervelen tijdens de zomervakantie is niet meer nodig. De Weerribben is een prachtig natuurgebied bij Ossenzijl.

Je kunt hier wandelen en fietsen, maar de . De vogels gaan weer nestjes maken om een gezinnetje te stichten. Laten we de vogels gaan helpen en een vogelhuisje voor ze gaan . Jazeker, we gaan insectenhotels maken. Laat je verrassen met deze activiteit : een natuurlijke boom maken.


Ooit ervaren hoe trilveen voelt. Iedere dinsdag en donderdagochtend in augustus van 10. Wat ze gaan maken is nog een verrassing. In ieder geval heeft elke . Ga vanaf de parkeerplaats, terug naar Ossenzijl en volg . In de Weerribben wordt een haardhoutdag gehouden. Het buitencentrum is in beheer van staatsbosbeheer en . Bent u benieuwd naar het eindresultaat?


Nationaal Park Weerribben-Wieden. Buitencentrum Weerribben is hét startpunt voor een vaartocht met overdekte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts