vrijdag 22 juli 2016

Narcis knutselen

Maak een feestelijk boeketje narcissen van een eierdoos, gele verf, rietjes en papier! Leuke knutsel voor thema . Wikkel crêpepapier rond een rietje. Teken op geel papier de bladen van een narcis.


Knip deze uit en maak een gaatje in het midden.

Bij het voorjaar en de lente horen narcissen. Deze narcissen knutsel je zelf en hebben geen water nodig. Zet ze voor de gezelligheid in een vaas op de tafel! Het eerste lentezonnetje heeft zich al laten zien.


De krokusjes steken de kop op. Haal zelf het voorjaar in huis door een narcis te knutselen van een eierdoos. Nu de bloem nog aan de steel bevestigen en klaar is je narcis.

Plak het rolletje op het bierviltje en beschilder het. Haan van han eerst achtergrond verven met waterverf (flessen), daarna kan er op twee manieren gewerkt worden. Trek op gekleurd papier de gieter over.


Plak voor de gieter de strook gras. Je maakt verschillende soorten bloemen voor in de gieter, met . Haal de lente binnen met deze narcissen! Knip een cirkel uit oranje en de bloemvorm uit geel crèpepapier.


Narcissen op een steeltje. Flevokids is de leukste kindersite met meer dan 2knutsels voor peuters, kleuters en kinderen. De kinderen vinden het knutselen in ieder geval leuk om te doen. We zijn ook mooi op tijd klaar, zodat ook het speelkindje zijn narcis mee kon nemen naar huis. Knutselen : Marcelle mailde ons het volgende: Ik heb twee verschillende narcissen laten maken.


Bij de eerste prikten ze een bloemvorm uit. This Pin was discovered by Kikker groep. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Er is niks zo leuk om aan de muur te hangen dan een zelfgemaakte knutsel van je eigen kind. Dit narcissen schilderij kan je kind — met hier en . Maken van een paasei met bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts