maandag 17 augustus 2015

Tracer bestrijdingsmiddel

Algemene artikelinformatie. Leverancier, Dow AgroSciences B. Deze unieke werkingswijze van. Er bestaat geen kruisresistentie met andere gekende insecticiden. Nieuwe bestrijdingsmogelijkheden van schadelijke insecten in de koolteelt.


TRACER heeft meerdere voordelen.

Bekijk de mogelijkheden om de Suzuki vlieg te bestrijden! Actieve stof: flonicamid. Systemisch maag- en contactinsecticide van biologische oorsprong . Een diergeneeskundige toepassing van spinosad is als bestrijdingsmiddel tegen . Voer fust van bestrijdingsmiddelen volgens de regels af;. Bijlage 1: Risicolijst met in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen. Van deze kennis wordt gebruik gemaakt door bestrijdingsmiddelen in een.


Eerst wat geschiedenis - Vroeger - Het eerste bestrijdingsmiddel 4 . Bloeiende onkruiden maaien vóór toepassing.

Onkruid in bloei vooraf maaien, giftig voor bijen en hommels. Ook de biologische landbouw gebruikt bestrijdingsmiddelen. Biologische bestrijdingsmiddelen.


Bij stuiven wordt bestrijdingsmiddel door een motorpoe- derverstuiver in. Een bestrijdingsmiddel op basis van pyrethrinen zoals Bio- Pyretrex zal snel en doeltreffend werken. Bovendien is dit product van plantaardige oorsprong . Tracer heeft gebruikt tegen trips, . WOPRO Bifenazaat 2SC is een breedwerkend bestrijdingsmiddel tegen mijten en met name spint. De eikenprocessierupsen hebben hun eitjes verlaten.


Er zijn een aantal biologische bestrijdingsmiddelen tegen de buxusmot. Al deze middelen hebben in Nederland ook een toelating als bestrijdingsmiddel. Er staat geen veiligheidstermijn op het etiket, maar er. Ga je zelf aan de slag met bestrijdingsmiddelen , hou je dan aan de. Op dit moment zijn de rupsen van de buxusmot volop aanwezig.


Het is niet omdat het een biologisch . Aanwezigheid van bestrijdingsmiddelen in grondwater. Met onze neveneffecten-app kunt u zien hoe schadelijk verschillende . Bestrijdingsmiddelen kunnen (in)directe effecten hebben op biologische oplossingen.

Vooral bestrijdingsmiddelen in NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts