dinsdag 25 augustus 2015

Bestrijden van mollen

Zelf mollen bestrijden of verjagen? In ons blog leggen we uit hoe je dit het makkelijkst kunt doen! Dat en nog veel meer leuke weetjes over de mol lees je in het artikel!


Bekijk het filmpje en kom te weten op welke manieren je mollen kan bestrijden. De nachtmerrie voor elke gazonliefhebber is een kolonie mollen.

Ze duiken ineens op: molshopen in het grasveld. Deze kleine beestjes kunnen zo flink je gazon mollen. Gelukkig kun je ze diervriendelijk . De kosten voor het bestrijden van mollen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de mollenplaag. Vraag om vrijblijvend advies van een . Mollen bestrijden met carbid.


Een andere manier om mollen effectief weg te jagen uit je tuin, is mollencarbid. Stop een aantal brokjes mollencarbid in een .

Kobe Ilsen van het éénprogramma VOLT vist hoe je met mollen komaf kan maken in de tuin. Onderstaand vindt u een aantal bruikbare tips om de mollen in uw tuin te verjagen of te bestrijden. Binnen korte tijd geen molshoop meer te zien! Last van of problemen met mollen ? Laat mollen verdrijven, verjagen of bestrijden door één van onze specialisten.


Wij helpen u bij uw mollenbestrijding! Een mol in de tuin betekent problemen. Uw grasveld gaat eruitzien als . Grijp snel in, voor je met een mollenplaag in je tuin zit.


Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu? Let dan goed op, want in dit filmpje. In het voorjaar komen de mollen graag naar boven hierdoor komen die lelijke molshopen in uw gazon.


De verschillende mogelijkheden om mollen te vangen en te voorkomen vind je terug in . Molen zijn een ramp voor uw gazon. Lees hier over mollen en hoe u ze kunt vangen of verjagen. Wil je de mollen in het gazon bestrijden ?

Hoe verwijder ik mollen uit mijn tuin op een diervriendelijke manier? Hier onze tips om de mol te verjagen en molshopen . Om mollen te verwijderen uit de tuin, moet je een muziekkaart op de kop tikken, het klein luidsprekertje er uit halen zodat het continu speelt, dan steek je het . Maar daar houdt het ook wel een . In dit artikel wordt expliciet op de mollen ingegaan, want hoe zorgen wij ervoor . Bekijk alle mogelijkheden voor mollen bestrijden en mollen verjagen met mollen carbid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts