vrijdag 14 augustus 2015

Plasticpers

Meer Informatie Foto Gallery. ThermoPers de afvalpers van Nederland. Pers uw plastic met de balenperser van Allmarec. Volledige garantie en daardoor geen onnodige verassingen. Bekijk het assortiment van Allmarec nu.


Met de balenpersen voor plastic en folie van Velthof Milieutechniek perst u uw plastic- en folieafval of textielafval in balen.

Vind plastic pers op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Niet gebruikte hydraulische pers 220v, ( was €9Nu voor €9Ex.


Btw) voor het samenpersen van papier, karton, plastic en folie . Alles werkt naar behoren buiten een signaal wat niet binnenkomt. Geacht forum, Het volume van gescheiden ingezameld plastic is nogal fors (bij een gezin van 5) want het wordt niet gezellig samengedrukt . In deze film wordt de werking van het fantastische product de plasticpers gedemonstreerd! Plastic afval kent vele vormen. Het meest voorkomend zijn wikkelfolie en plasticzakken.


Maar ook PET-flessen, plastic vaten en jerrycans komen veelvuldig voor.

TIEL-Bij winkelcentrum Rauwenhof in Tiel is woensdag de eerste plasticpers in de regio . Conditie: Gloednieuw Aantal: 9. Deze thermopers comprimeert het volume van plastic afval door het te verhitten en te persen. De pers compremeert het plastic uiteindelijk tot . Online prijs: € (excl. BTW) € (incl. BTW). De plasticpers zorgt ervoor dat het plastic wordt.


Type: Eco Press Compacteur T 16. Aandrijving door tractor hydrauliek, benodigd: DW . ACV bespaart op transportkilometers met plasticpers. Afvalinzamelaar ACV verkleint het volume van ingezameld plastic in een pers.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. De Plettum afvalbak is een stijlvolle, mileubewuste afvalemmer met een pletsysteem voor het scheiden van plastic afval. Buy low price, high quality plastic pers with worldwide shipping on AliExpress.


Rollen band kunen eenvoudig vervangen worden voorin de balenpers, waardoor tijd wordt gespaard voor vervangen van nieuwe rollen. Vermogen: 2kW (2PK) Aantal cilinders: 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts