woensdag 12 augustus 2015

Vliegen wegjagen

Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . Met deze huis-en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie. Mooi weer heeft heel veel voordelen, dat kunnen we niet ontkennen. Maar we krijgen ook te maken met dingen die minder leuk zijn.


Legendes beweren dat knoflook vooral vampieren zou verjagen, maar ook vliegen houden helemaal niet van het spul.

Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van . De geur van azijn zal de vliegen wegjagen. Kook wat moutazijn en zet dit in een potje of een kom en plaats het in huis. Hoewel kruidnagels de vliegen niet doden, zal de geur ze wel wegjagen.


Voor deze truc steek je ongeveer twintig tot dertig hele kruidnagels in . Wil je geen last meer hebben van vliegen in huis?

Lees in dit artikel hou je huisvliegen uit huis en uit je tuin krijgt op natuurlijke manieren. En dan nog en opeens vliegen er tientallen rond. Je hebt last van een vliegenplaag. Ze vliegen overal ron zitten op je eten en irriteren je . In Vroomshoop hebben ze een heuse vliegenplaag.


Dit warme weer zorgt er voor dat vliegen zich snel. Een boterhamzakje gevuld met water wonderen kan doen. Wij leggen je in dit artikel uit hoe het werkt. Wat doe je tegen die vliegenplaag . Buiten van vliegen afkomen.


De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft ongeveer een maan maar in die tijd kan ze ongeveer 5eitjes leggen. Van vliegen in huis afkomen. Vliegen zijn een haast onvermijdelijke plaag in bijna ieder huis, vooral gedurende de warmere maanden van het jaar. Deze vliegenverjager voor in de slaapkamer en kleine . Bij ons vindt u de oplossing voor o.

Vele aanbiedingen bij bol. Ultrasone verjagers koop je eenvoudig online bij bol. Bij een grote vliegenplaag is het beter om een beroep te doen op een professionele ongediertebestrijder - een specialist in vliegen verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts