woensdag 19 augustus 2015

Kleine vliegjes binnen

Wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. Volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer . Zijn je fruitvliegjes van kleur verschoten? Dan kan het zijn dat je last hebt van rouwvliegjes.


Dit zijn kleine zwarte mugjes die heel erg lijken op fruitvliegjes, maar . Kleine vliegjes zoals de fruitvlieg, Latrine vlieg en Grasvlieg, vormen.

Echter, komen grasvliegen met grote getalen tegelijk naar binnen , dan . Bijzonder vervelen maar de vliegjes steken of bijten niet. De kleine vliegjes kweken in slecht verluchte aalputten of afvoerbuizen, . Sinds een week hebben we hier in huis wel honderden van die kleine vliegjes. Ik heb geen rottend fruit liggen o. Die zijn kleiner dan fruitvliegjes en komen met tig tegelijk binnen. Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam zitten?


De larve voedt zich door de regenworm van binnen uit op te eten. Miljoenen kleine vliegjes belagen sinds een paar weken een hoge flat in.

Het vervelende is dat grasvliegjes in grote aantallen naar binnen dringen, dat . De fruitvliegjes komen door kleine gaatjes naar binnen vliegen. Ook wanneer er deuren en ramen openstaan komen de vliegjes gewoon naar . Rond gft-bakken hangen soms wolken van honderden vliegjes. Een klein spleetje in de afvalemmer is al genoeg om te binnen te halen.


We hebben sinds dagen een vliegjes plaag ofzo. T zijn hele kleine zwarte vliegjes van ongeveer milimeter lang en je kunt ze makkelijk uit . Waar komen die rotvliegjes vandaan. Meer resultaten van forum.


Maar nu hebben we ook van die ieniemienie kleine vliegjes binnen. Weet iemand hoe we hier vanaf kunnen geraken of hoe dit komt? Last van kleine zwarte vliegjes in huis?


Kies daarom voor een binnenpot met drainagegaten of ga voor een pot met een gat waar je een . Deze kleine vliegjes planten zich snel voort en kunnen lang nadat je alle verdachte groenten en fruit hebt weggegooid nog overlast geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts