vrijdag 21 augustus 2015

Hoe moet ik een tampon inbrengen

Als je wilt weten hoe je voor de eerste keer een tampon inbrengt , begin dan bij Stap 1. Als je eenmaal meer weet over wat je moet kopen zal het allemaal heus. Geen reden tot paniek: een tampon inbrengen is niet zo moeilijk als je. Als je voor het eerst een tampon gaat inbrengen en je weet nog niet hoe het moet , dan kan het best spannend zijn.


In deze uitleg lees je hoe het allemaal werkt. Hallo iedereen, dit is geen vraag maar wel enkele tips om te weten hoe je best een tampon moet inbrengen.

Er bestaan zéér veel sites met tips op hoe je een . Wanneer je voor de eerste keer ongesteld bent sta je voor een keuze. Wil ik maandverband gebruiken of tampons ? Gelukkig zijn er tampons die de periode dat je ongesteld bent een stuk makkelijker. En hoe breng je een tampon eigenlijk in?


Voordat je de tampon inbrengt , is het superbelangrijk om je handen. Maak je je zorgen over het gebruik van TAMPONS ? Als je ongesteld bent kun je maandverband gebruiken, maar ook tampons.

Eenmaal thuis ben ik erg zenuwachtig alvorens ik de tampon ga inbrengen. Moet ik dit al staand indoen? Gelukkig bestaan er tampons, maar hoe breng je die eigenlijk in?


Trek daarom altijd even aan het touwtje voor je de tampon inbrengt. Je moet je tampon zo ver mogelijk omhoog schuiven, waarbij je vagina een klein . Hoe harder jij je best doet, en hoe nerveuzer je wordt omdat het niet lukt,. Inbrengen van tampons Het inbrengen van een tampon is niet moeilijk.


Tijdens het inbrengen moet je jouw schaamlippen, met één hand spreiden,. De volgende stappen beschrijven hoe je een tampon met inbrenghuls kunt inbrengen. Na het inbrengen voel je een tampon , net als een menstruatiecup, niet meer zitten en.


Een tampon moet tijdens de menstruatie regelmatig vervangen worden, . In die periode kan je de tampon het makkelijkst inbrengen. Lekker in het Leven geeft je een paar handige tips om tampons eenvoudig en moeiteloos te gebruiken: Het beste moment om het inbrengen. Hoeveel keer per dag moet ik een nieuwe tampon inbrengen ? Hoe dan ook, een tampon mag nooit langer dan uur in je lichaam blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts