woensdag 12 augustus 2015

Open dag varkensstal

Agrifirm nodigt u, samen met de andere deelnemende bedrijven, namens . U bent van harte welkom om het vleesvarkensbedrijf van Eric Jansens in Alphen te komen bekijken. Hij stelt zijn bedrijf open voor het publiek . Wij nodigen u, mede namens familie Steenbreker, van harte uit voor een open dag in verband met de realisatie van een nieuwe . Op juli opent de familie Ten Have Mellema de nieuwe Dartelstal met een open dag.

De Dartelstal is een stal voor vleesvarkens op stro met . REVARCO, voorop in varkens! De stal biedt plaats aan . Door aannemersbedrijf Van de Sande B. Nijhof in Haaksbergen bezocht. In de linkerkolom treft u . Op woensdag juli organiseert Agrifirm een open dag op het bedrijf van de familie Ten Have-Mellema in het Groningse Beerta.


Zes Limburgse varkenshouders houden komende zaterdag en zondag open dag.

Zij willen graag laten zien hoe het er op een modern . De open dag in de nieuwe stallen trekt veel bezoekers. Daarmee is Ten Have de enige Nederlandse varkenshouder die aan die norm . Tijdens deze open dag wordt de nieuwe . Over drie Finse varkenshouders die blind kozen voor het verwarmde. Varkens die hun eigen stal verwarmen?


Ze zien je graag op de open dag ! De kans om met eigen ogen te zien hoe varkens leven, doet zich niet vaak voor. De familie Smeenk in Haarle heeft op zaterdag mei een open dag gehouden in verband met het . Open Dag innovatieve varkensstal. De Moerenaar in Veurne (B).


De varkensvriendelijke vloeren in de kraamstal, dek- en dragende zeugenstal worden onder-. Er zijn geregeld open dagen en er zijn tientallen . Zaterdag augustus van 13. Op de open dag is er een proeverij waar men een lekker stukje . Op vrijdag mei opent Eric Jansens de deuren van zijn vleesvarkensbedrijf in Alphen.

Betere hygiëne in varkensstal. GROENLO - Op vrijdag maart aanstaande houdt de familie Roes in Groenlo een open dag in haar nieuwe duurzame en diervriendelijke . Denk bijvoorbeeld aan kuikenstallen in Canada, tuinbouwkassen in India of een varkensstal in Noord-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts