dinsdag 30 juli 2019

Huisboktor herkennen

Boktor herkennen met handige tips. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het diertje wordt daarom ook beschouwd als . Omdat ze van hout houden, tasten ze dit hout aan waardoor ernstige beschadigingen . Dus jij wilt zeker weten of je boktor in huis hebt?

We geven je geen ongelijk! We kunnen namelijk veel vervelende plagen bedenken, maar die . De boktor is een insect welke hout aantast. De huisboktor is de meest bekende.


Hoe kun je de boktor herkennen en bestrijden? Onderstaand treft u een overzicht aan met daarin de boktorsoorten die in Nederland relatief veel voorkomen. Spring naar Herkennen - Het herkennen van de boktor is niet altijd even makkelijk. Toch is het voor de bestrijding van wezenlijk belang om precies te .

Het gaat om de juiste boktor herkennen , want de enige drooghoutboorder is de huisboktor, die zeer schadelijk kan zijn voor hout. Als er boktor in hout zit, dan kun je dit aan een aantal kenmerken van boktor herkennen. Hoe je boktor herkennen kan en . En wat moet je doen als je last hebt van boktor ? Belangrijker is het om de larve van de boktor te herkennen , want het is eigenlijk niet de boktor zelf, maar de . Met deze tips is het bestrijden of voorkomen van je boktor makkelijk. Aan de type gaatjes in het hout, oftewel de uitvliegopeningen van boktor, kun je veelal boktor herkennen. Maar je kunt ook boktor herkennen aan het type . Informatie en tips over hoe je dit soort ongedierte kunt . Balion ongediertebestrijding helpt u effectief en professioneel van uw probleem af.


Huisboktor herkennen en bestrijden in Uden en omgeving. Daarom lees je hier hoe je houtworm of boktor herkennen en bestrijden kan. Hoe herkent u houtworm of boktor regio rotterdam zuid holland. Afhankelijk van hoe goed de larve het heeft gehad wordt de boktor ongeveer tot 25 . Heeft de huisboktor zich in je vloer of elders in je huis genestel dan is. Het is echter niet de huisboktor zelf die de schade aanricht, maar de larven van de huisboktor.


Om doelgerichte actie te kunnen ondernemen is het herkennen.

De larven van de huisboktor , houtboktor en gewone boktor kunnen tot wel twaalf jaar het hout leven. Je kunt een uitvliegopening herkennen aan de ovale vorm, . Je huis inspecteren op de aanwezigheid van boktor is dan ook een goed voornemen. Ten eerste is het belangrijk dat je boktor herkent. Wanneer u een huisboktor aantreft, is het noodzakelijk zo deze boktor snel te bestrijden. Het duidelijkste teken van aantasting zijn de ovale uitvliegopeningen met een grote as van tot mm, . Op deze pagina vindt u een handige index met de meest . De larve van de huisboktor is de grootste houtworm in ons land.


De kever zelf is te herkennen aan zijn langgerekte zwarte lichaam, van tot 25mm lang. Het hout dat de huisboktor heeft gegeten zet hij om in boormeel dat,. De aanwezigheid van huisboktor is te herkennen aan de boorgangen onder een dun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts