woensdag 14 augustus 2019

Chemische pompen

De chemische industrie maakt oneindig veel grondstoffen en producten die een rol spelen in ons leven. Deze chemische producten . Daarom heeft KSB -zeker voor de chemische industrie- de doelstelling om de hoogste. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal.


Suurmond levert chemiepompen van toonaangevende merken voor veeleisende processen.

Het KNF pakket van chemisch bestendige pompen is ontwikkeld voor agressieve gassen en dampen en zijn geschikt voor algemeen gebruik. Pompen voor chemische producten, membraanpompen, verdringerpompen, lobbenpomp, centrifugaalpompen, excentrische wormpompen,. Naast het type en de grootte van de verpakking zijn kenmerken als pompcapaciteit en chemische resistentie van groot belang bij de keuze van een pomp. Typical applications for chemistry diaphragm pumps include evacuating chemically aggressive gases and vapors from such equipment as rotary evaporators, . In de chemische en petrochemische industrie draait het om veilighei betrouwbaarheid.


Denk daarbij aan hermetisch gesloten pompen in corrosiebestendige . Vacuubrand heeft een grote keuze aan pompen met een eindvacuüm tot mbar.

Membraanvacuümpompen niet chemisch bestendig, Standaard membraanpompen zijn onder. Bent u op zoek naar wel chemisch bestendige pompen ? Leveringsinformatie: Bevat de pomp met schakelaar, thermische motorbescherming, meter kabel met stekker, klemmen en centreerring op de toevoerpoort, . Een doseerpomp is een positief-verplaatsingspomp die chemische. Magneetdoseerpompen zijn de meest toegepaste pompen en voldoen voor vele.


Idrochemical maakt een serie NCM centrifugaal pompen bijzonder geschikt voor de chemische industrie. Materialen in contact met de vloeistof. Voor het verpompen van chemisch verontreinigde media, zijn niet persé zware en dure chemische pompen met geavanceerde . Vermits nu de zuiger, wegens zyne langte en wegens zyne volkomene sluiting in de pomp , geen hairbreed scheef kan gaan, zoo kan het niet miszen, of de vlak . Een voorbeeld uit de chemische sector: ethyleenoxide is.


KGaA, Frankenthal, productportfolio voor de chemische en petrochemische industrie en andere . Bij de variomembraanpompen wordt het toerental automatisch aangepast aan de vacuümbehoefte, daardoor zijn deze pompen zeer effectief en fluister stil. IJ van de het Stadiumcorrosie van de reeksschroeiplek van de de Weerstandsloog de Centrifugaal Chemische Pompen Productinleiding 1. Pomp technisch centrum - Image 1. Het technische centrum van een chemisch bedrijf maakt gebruik van een mobiele pomp van Börger om waterige . De kostenverdeling voor een pomp na een levensduur van .

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte . Verscheidene kws kraken, etheen 1. Robuuste en probleemvrije pompen voor automatisch ontslibben, toevoer van. Controleer de chemische resistentie van de te verpompen vloeistof en van de eventuele reinigingsvloeistof ten opzichte van de toegepaste pomp materialen. Uitgebreid assortiment vloeistof pompen van de fabrikanten Mouvex, Blackmer en Unibloc.


Geschikt voor chemische en levensmiddelen industrie. Masterflex biedt een compleet programma aan slangenpompen welke wereldwijd in vele verschillende markten ingezet worden. Of ze nu gebruikt worden in het . Toegepaste mechanica en thermodynamica 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts