maandag 12 augustus 2019

Grote vliegen in huis

Een grote vliegenplaag kan een aanslag zijn op uw huis , maar ook op uw gezondheid en dat van uw gezin. Vliegen komen namelijk niet alleen op rijpend of . Buitenshuis –met name in waterrijke omgevingen– komen dazen ( grote steekvliegen ) voor. Vooral de regendaas is niet vies van mensenbloed . Sinds een week of hebben wij ontzettend last van vliegen in huis !

Het zijn grote dikke zwarte vliegen en verschrikkelijk irritant. Vliegenplaag bestrijden in huis, op zolder zelf doen of laten doen? U hebt niet één, twee of drie vliegen in huis maar tientallen.


Hebt u last van een vliegenplaag op zolder , dan is de kans heel groot dat het om de zogenaamde . Meer informatie over de schade die vliegen kunnen aanrichten. Larve: lijkt op die van de huisvlieg maar dan groter - mm bij volledige rijpheid. Klustervliegen zijn grote zwarte vliegen op kantoor of in huis.


Het heeft een aangename geur voor de mens, maar vervelend voor vliegen , dus maak je twee keer winst.

Een plant kan je overal in huis zetten . Gebruik een insectenlamp om grotere vliegen te vangen. Met een insectenlamp met UV-licht kun je huisvliegen en andere relatief grote insecten vangen. Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen.


Als er vliegen zijn en je wilt ongestoord eten maak dan een groot bord eten en zet . De klustervlieg dankt zijn naam aan zijn gewoonte om in grote aantallen gezamenlijk in gebouwen te overwinteren. De aanwezigheid van vleesvliegen binnenshuis kan wijzen op dode ratten, . Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen. Als het in uw huis lichter en warmer is dan buiten, of als er etensgeurtjes hangen, dan komen vliegen uw huis binnen gevlogen zodra u een raam of deur opent. Onder bepaalde omstandigheden kunnen vliegen in grote aantallen. Vandaag ging ik naar een verjaardag en ging s morgens de deur uit.


We hebben voor de zoveelste dag een huis vol vliegen. Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je . Ze worden in grote groepen in huizen en panden gevonden. De wetenschappelijke naam betekent letterlijk vlieg van het huis.

De huisvlieg is van de meeste andere vliegen te onderscheiden door de relatief grote. De levenscyclus van de huisvlieg bedraagt in de zomer ongeveer tot 3. De veruit meest bekende vlieg in huis is de huisvlieg. Met deze huis -en tuinmiddeltjes wordt vliegen verjagen een makkie. Is het echter al te laat en zit je huis al vol vliegen ? Grijp dan niet naar een chemische vliegenspray , maar gebruik liever een vliegenmepper of . Ontbrekend: grote Rotterdam.


Soms is het duidelijk wat de bron van de overlast is, maar niet altijd. Uw huis is vaak aantrekkelijk voor vliegen omdat het er droog, licht en warm is. Door het warme weer vinden we steeds meer vliegen in huis. Maak ze groot genoeg zodat de vliegen er door kunnen vliegen , maar overdrijf . De bromvlieg is vooral hinderlijk door het brommende geluid De larven leven in de natuur van dode dieren.


Zijn er grote aantallen van in huis , dan duidt dat . De clustervlieg dankt zijn naam aan het feit dat hij samen met een groot aantal soortgenoten in het najaar een gebouw of woning opzoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts