donderdag 28 november 2019

Wat te doen tegen vliegen buiten

Zo heb je nooit meer last van vliegen ! Denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten, moet je . Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . Doe dus alles wat je kunt om het aantal vliegen tot een minimum te beperken. Vraag gasten ook of ze het deksel weer op de vuilnisbak willen doen nadat ze .

Heeft iemand een idee hoe je deze beesten preventief kunt aanpakken (doodslaan kan ik zelf ook wel). Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis! Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen . Om nog maar te zwijgen over de vliegen die doen alsof jouw maaltijd van hen is!


Eenmaal je buiten zie je dat er een een vlieg in je limonade is gekropen. Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan. Wat doe je tegen die vliegenplaag in je tuin? Vuile was of gebruikte sportkledij niet buiten laten hangen ( zweetgeur trekt ook vliegen aan ).

Het vormt sowieso geen probleem om dit langs de minst zichtbare kant te doen. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis, maar uitsluitend buiten. Deze vliegenval dient u overigens beter in de tuin te zetten dan binnenshuis, want de . Als je weet wat voor soort vlieg je hebt, kun je ook de oorzaak van de. Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen.


Wij geven je oplossingen om dit te doen. Je kunt vliegen ook buiten de deur houden, door geuren te verspreiden die ze niet lekker vinden. Wij vroegen entomoloog Peter Timmermans van ongediertebestrijdingsdienst Rentokil om tips zodat. Vul een kom met wat water en kruidnagel of steek het in een citroen en leg dat op een.


Opnieuw een lekker geurtje waar de irritante beestjes niet tegen kunnen. Een anti- vlieglint ophangen helpt heel goed om vliegen te vangen. Houd bij zelfs buiten de vliegen , muggen en wespen op afstand. Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis? Zorg dat je vliegen niet hoeft te verjagen, door ze simpelweg buiten de deur te.


Je kan wat van deze geurtjes in huis rond druppelen. Dit kun je doen door je tuin schoon te houden. Wat te doen tegen overlast van vliegen in het buitengebied : Heeft u toch last van vliegen dan zijn de maatregelen van hygiënische aard zeer .

Laat voedsel niet onnodig buiten koeling staan. Tevens is het belangrijk om de vliegensoort te laten determineren om te weten met welke soort of soorten we te. Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden – TIPS – wat te doen ! Ook kruidnagels zijn perfect om vliegen buiten te houden.


Steek wat kruidnagels in een half gesneden ui, citroen of sinaasappel en leg dit in . Het enige dat je hoeft te doen is het vullen van een doorzichtige plastic zak tot hij voor. Vliegen buiten houden is een eitje. Plaats de zak vervolgens buiten , in de buurt van ramen en deuren. Kruidnagels tegen vliegen. Mix wat honing of ahornsiroop met maïsmeel.


Een boterhamzakje gevuld met water wonderen kan doen. We hebben een bizar handige tip voor je, waarmee je vliegen buiten de deur houdt. Je kunt ze beschermen door een zakje bij de volière te hangen of voor het konijnenhok. En wat moet je doen als je last hebt van vliegen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts