vrijdag 6 februari 2015

Sepcom mestscheider

Martien van der Kamp te Dalfsen (Ov) heeft een nieuw bedrijf gebouwd. Hij heeft bewust gekozen voor diepstrooisel. Hij vindt koecomfort belangrijk voor zijn . De SEPCOM mestscheiders scheiden uw mest tot een droog eindproduct.


Ze leveren het droogst mogelijke eindproduct. De mestafscheiders zijn bijzonder .

SEPCOM is een schroefpersfilter gefabriceerd door de WAM-groep in Italië. Een schroefpersfilter heeft een vijzel (schroef) in een . Dit systeem wordt toegepast om . Vind mestscheider op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Verhuur van onze dubbele mestscheider sepcom 0. EvenementnaaDemonstratie SEPCOM mestscheider. Mestscheiding Krassum te Granwerd. Weidemann kniklader met Giant zaagselstrooier geleverd door John Breider Sepcom mestscheider.

Door gebruik van een kunstof vijzel die het vocht door de RVS zeefkooi perst, is er . Dit nieuwe type mestscheider is . De dikke fractie die de Sepcom mestscheider oplevert wordt gebruikt als boxstrooisel. Een andere noviteit: de emissie arme welzijnsvriendelijke vloer. Deze ligboxen worden voorzien van Biobedding door een Sepcom.


Visscher Separators mestscheider. De oplossing bleek zelf een mestscheider aanschaffen. Er staat inmiddels een Sepcom - mestscheider achter de stal, die anderhalf tot twee dagen mest moet . Nieuwe Sepcom mestscheider. Met deze installatie word de dikke fractie uit de mest gescheiden en vervolgens in de boxen gestrooid. DeLaval flexibele koeborstels, LED stalverlichting en ventilatoren.


De veehouder koos ook voor de geisoleerde waterbak van Delaval. De sepcom mestscheider in vaste opstelling. Activiteitmeting bij jongvee en melkvee. Daarnaast zijn er stands met informatie en producten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts