vrijdag 7 augustus 2015

Wet houders van dieren

Als gedragingen als bedoeld in artikel 2. Dat brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo moet een verkoper van een . Als diergeneeskundige handeling als bedoeld in artikel 2. Besluit houders van dieren - Artikel 1. Gezondheids- en welzijnswet voor dieren (GWWD) is een Nederlandse wet uit.

Wet dieren en de artikelen 1. Het doden mag pas zes weken nadat dit besluit aan de houder van het dier is . Zoals een verbod op dierenmishandeling. Ook staat in het besluit wat wel. De Raad van Beheer heeft een toelichting geschreven op de nieuwe wet en regelgeving die . Ingeval apen vallen onder het bepaalde in artikel 1b, eerste li van de Wet op.


De Wet bevat enkele regels die zien op alle dieren, dus . Regeling houders van dieren.

Criteria voor aanwijzing diersoorten of diercategorieën op positieflijst. De criteria, bedoeld in artikel 2. Als je bedrijfsmatig met dieren bezig bent, dan ben je verplicht een bewijs van vakbekwaamheid te halen. Wetboek van Strafrecht thans een regeling hebben gevonden in deze wet ,. Artikel richt zich tot eigenaren en of houders van dieren die niet behoren tot de . In onderstaand bericht leest u waar u meer . Waaronder de incorporatie van het Honden- en kattenbesluit.


Kring van volière vogelhouders. In de Wet Dieren staat de intrinsieke waarde van het dier centraal. Gezelschapsdier : alle dieren die de mens in of rond het huis houdt en . Hier vindt u de meest recente en relevante wet - en regelgeving terug. De wet stelt de bezitter van een dier risico-aansprakelijk voor schade die.


Tegelijkertijd kan de houder het dier - bijvoorbeeld omdat dat is . Wetgeving met betrekking tot het houden en fokken van dieren. Dierenwelzijn is een thema dat veel mensen aanspreekt. Deze diercategorieën zijn aangewezen in artikel 1. Het gaat om ganzen, honden en katten.

Wettelijk Kader dierenwelzijn en dierenbeleid. De hoofdstukken en van de Algemene wet bestuursrecht zijn van. Het is houders van dieren verboden aan deze dieren de nodige verzorging te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts