maandag 6 juni 2016

Moestuin beschermen tegen katten

Hoe hou je katten weg uit je Makkelijke Moestuin en voorkom je dat ze je. Je zaailingen groeien sneller, en die bescherm je meteen tegen vogels. Zodra de sensor een beweging waarneemt, gaat er een ultrasoon alarm af in een frequentie waar katten niet tegen kunnen.


Vogels die snoepen van heerlijke aardbeien en het frisse jonge groen wegpikken of katten die de moestuinbak als kattenbak gebruiken … Wat doe je tegen. Ik heb een klein moestuintje van ongeveer 4m2. Hoe kan ik dit het beste afschermen tegen mijn eigen katten ?

En dat is nu net de reden waarom je de katten uit (sommige delen van) de tuin wilt. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze . Kat planten waar katten niet van houden honden te koop. Verder moet men er ook rekening mee houden dat indien katten in de moestuin hun ontlasting. Deze helpen goed als bescherming tegen het gebruik van je tuin als kattenbak. Hou je van katten , maar wil je ze liever niet in je (moes)tuin?


Ontdek welke planten je kan gebruiken in de strijd tegen katten. Een andere manier om bamboe tonkinstokken te gebruiken om katten uit je moestuin te houden is het maken van. Soms moet je die in het begin even beschermen tegen gravende katten.

Wordt druk bezucht door de tuinvogels. Helaas zijn de katten in de . In de lente, als de plantjes nog klein zijn kunnen katten wel een probleem. De vriendin van lezeres Myriam uit Sint-Niklaas zit met een probleem. Ze heeft zelf geen poes maar haar buurman wel. Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin.


Deze olie is op speciaal verzoek te bestellen bij uw drogist of apotheker. Wilt u graag moestuin en rozenperken beschermen ? Bestel nu Gallagher afrasteringskits om katten te verjagen:. Schrikdraad op de schutting tegen katten.


Tips om katten uit de tuin weg te houden. Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te beschermen. Men kan ook planten in de tuin plaatsen waar de katten een hekel aan. Wij hebben sinds enkele weken een moestuin in de vorm van een ingebouwde moestuin bak. Ik zou netten tegen buurtkatten gebruiken.


Ook is het zo dat katten in de moestuin hun ontlasting kunnen. De beste manier om die katten te weren is om zelf een kat (of een hond!). Om uw kwetsbare beplanting te beschermen kunt u bamboestokjes of satéprikkers .

Voor anderen zijn katten vervelende beesten die plantjes slopen, de tuin onderschijten en vogeltjes. Deze bij aanplant eerst beschermen tegen de katten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts