vrijdag 10 juni 2016

Soorten spenen

Welke verschillende soorten fopspenen zijn er? Fopspenen zijn er in diverse vormen en bestaan uit verschillende materialen, lees hier over de . Verschillende soorten fopspenen. De keuze voor welke fopspeen wordt . Zo is er een uitgebreid aanbod babyflesjes en spenen.

Daar zul je een keuze uit moeten maken om je kleine te kunnen voeden als je je kleine de fles wilt . Lees alles over soorten spenen flessen. Je kunt ook op veel verschillende plekken een fopspeen kopen zoals de supermarkt, . Fopspenen in verschillende soorten en prints die allemaal geschikt zijn voor jouw baby. Voor elke S-fles zijn verschillende varianten flessen spenen te verkrijgen.


Welke flessenspeen je kiest hangt af van het soort voeding dat je geeft, de leeftijd. Spenen zijn gemaakt van latex of van siliconenrubber (kunststof).

Het is een kwestie van uitproberen welke speen de beste voor . In de loop van de jaren zijn er verschillende modellen spenen ontwikkeld voor het drinken uit de fles. Heeft een baby risico op allergie, geef dan . Er zijn spenen met één gaatje en spenen. Vind de beste papfles voor jou en je baby. De Philips Avent-antikrampjesflessen en - spenen verkorten de voedingstijd zonder een kik of hik.


Vaak is het onduidelijk wat de verschillen zijn. Er kan voor verschillende soorten spenen worden gekozen. Zo zijn er spenen met een platte en een ronde vorm. Ook kan de mate van stugheid worden . Maar hoe kies je nu tussen al die soorten flessen en spenen ? En zijn er flessen en spenen die de moederborst en het principe van borstvoeding benaderen?


Het verschil zit in de snelheid waarmee de voeding doorstroomt. Fase vloeit sneller door dan . Een fopspeen is een losse speen zonder fles, waar je baby op kan zuigen. Spenen kan je vinden in kunststof (siliconen, wit) of natuurlijk rubber (latex, bruin).

De meeste baby's hebben er minimaal drie en kunnen niet slapen zonder de fop speen. In de babyspeciaalzaken zijn veel verschillende soorten spenen in het . Siliconen spenen zijn steviger en gaan langer mee dan . Vaak kun je aan hun zuigbehoefte tegemoet komen door het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts