donderdag 8 juni 2017

Mieren knoflook

Toch heeft het zijn eigen uitgesproken smaak die wonderen kan verrichten in de keuken. Pureer een bolletje knoflook , meng het met water en giet dit rondom de plek waar ze je huis binnenkomen. Mieren hebben ook een hekel aan . Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem.


Een teentje knoflook open snijden en bij het nest neerleggen. Niet op grootmoeders wijze, maar wel ecologisch verantwoord.

Ik herinner me hoe mijn oma destijds de mieren tussen de tegels in de veranda te lijf ging met . Zij houden namelijk ook niet van knoflook. Snijd een teentje knoflook open en leg deze bij het . De geur van basilicum, oregano , knoflook (net als slakken), salie, rozemarijn, kruidnagel, . Zowel kruidnagel als knoflook houden mieren weg. Door de sterke geur blijven ze er ver vandaan.


Stop kruidnagel in kieren en gleuven of wrijf . Ui en knoflook werkten ook goe maar omdat ook mensen deze geur niet . De gecombineerde geur van zwavelverbindingen en verse knoflook zijn zeer irriterend voor mieren.

Deze natuurlijke mierenbestrijder helpt je . Ze kunnen uw tuinpret ferm bederven, die slakken en mieren. Gebruik middelen op basis van sap of poeder van knoflook en ui. Slakken, mieren en ander ongedierte: ze vermaken zich prima in jouw tuin maar zorgen wel voor overlast. Wij vroegen jullie naar jullie beste . Maar mierennesten kunnen je terras ontwrichten en binnenshuis kunnen de kriebelbeestjes voor overlast zorgen. Het reukvermogen van mieren is heel sterk en daar kan je goed gebruik van maken.


Tot slot dragen mieren allerhande bacteriën bij zich. De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet. Gebruik citroen, knoflook een bloempot of stoepkrijt om iets te doen tegen jouw mieren probleem. Lees direct meer handige tips om mieren te . Vliegende mieren in huis komen ook voor en dit meestal op broeierige dagen in. Zo bestaan er producten op basis van ui, knoflook en oliën.


Mensen passen dan ook allerlei methodes toe om mieren te verdrijven en vertellen elkaar daarover. Knoflook leggen op hun pa zeggen ze, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts