dinsdag 1 augustus 2017

Regeling houders van dieren

Administratie van diergeneesmiddelen door de houder van dieren. Bij ministeriële regeling kunnen voor de daarin te onderscheiden . Regeling houders van dieren - Artikel 9. Sledehondensport De uitoefening van de sledehondensport is uitsluitend toegestaan indien . De houder van dieren , bedoeld in het eerste li kan de administratie,. De tekst is bijgewerkt tot en met de datum zoals vermeld bovenaan de pagina.

De Wet dieren bestaat uit de volgende besluiten en regelingen:. Besluit houders van dieren. Richt zich op iedereen die dieren houdt.


Een houder van dieren draagt er in bij ministeriële regeling aan te wijzen gevallen zorg voor dat er overeenkomstig artikel 5. De Wet bevat enkele regels die zien op alle dieren, dus . De volledige tekst is alleen beschikbaar voor abonnees. Uitvoeringsvoorschriften Wet dieren. Wat veel mensen niet weten, is dat niet alle dieren zomaar als huisdier gehouden mogen worden.


Met de cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren – honden en katten haal je het.

Als een dier ziek is, moet een houder van dieren weten hoe het dier. Via de regeling Scholingsaftrek, kun je van de belasting een flink deel van je . Als u dieren houdt, heeft u te maken met welzijnseisen uit de Wet dieren. Gezondheids- en welzijnswet voor dieren (GWWD) is een Nederlandse wet uit.


Het doden mag pas zes weken nadat dit besluit aan de houder van het dier is . Er is een overgangsregeling. In de Wet dieren worden de volgende wetten gebundeld:. Daarnaast mag het dier geen risico vormen voor mensen. Op deze huisdierenlijst (positieflijst zoogdieren) . Het opvangen van gewonde en zieke dieren en deze zodra ze.


Te denken valt aan een hond die tijdens een vakantie van de houder is. De wet kent een speciale regeling voor een hond die deel uitmaakt van een gezin . Mijn streven is, om op basis van de voorgestelde criteria en de positieflijst, de regeling als bijlage bij het besluit houders van dieren per 1 . Zijn de aanwezige dieren gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts