donderdag 3 augustus 2017

Rvs palletwagen

Geschikt voor in de kleine ruimte. Deze roestvrij stalen palletwagen is geschikt voor de levensmiddelen industrie. Toepassingen hiervan vindt men voornamelijk in de food sector. RVS en INOX palletwagens zijn gemaakt van een zeer hoge Weldon-kwaliteit.


Deze eenvoudige palletwagens zie je voornamelijk in de voedingsindustrie. ITS Wormerveer levert nieuwe en gebuikte palletwagens van RVS.

Ook voor keuringen, onderdelen, reparatie en onderhoud. Een pompwagen, palletwagen of transpallet is een apparaat voor het verplaatsen van goederen op pallets. Het apparaat wordt vooral gebruikt.


Onze collectie hoogwaardige palletwagens in rvs uitvoering varieert van roestvrijstalen handpalletwagens tot schaarhefwagens. Koop uw rvs pompwagen hier! RVS Paletwagens van Deense topkwaliteit. RVS palletwagen , elektrisch rijdend en elektrisch . Hand palletwagens en elektrische palletwagens.


Palletwagens : RVS (Handpallettrucks , Pompwagens , Steekwagens) - Palletwagens bestelt u voordelig bij DiscountOffice.

Voor het professioneel transportern van gepalletiseerde g. Ontdek het gamma palletwagens en stapelaars van Mennens voor het op hoogte opslaan van lasten op pallet. De Basic RVS serie is speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik en is bestand tegen schokken en trillingen. Bekijk onze wegende palletwagen nu! De BT High Quick Lifter Inox HHL1I is een roestvrij stalen palletwagen die perfect is voor het verplaatsen van goederen binnen allerlei soorten toepassingen. Palletwagen RVS - Vos instrumenten is een groothandel in laboratoriumproducten.


Nylon vorkwielen, Aanvragen . Speciaal ontworpen voor zeer corrosieve omgevingen of toepassingen. De gelaste dissel zorgt voor een stevige constructie. Metalen onderdelen van rvs. Roestvaststalen palletwagen, geschikt voor natte en gekoelde ruimtes. Dit Deense kwaliteitsproduct met meer dan jaar . De meest verkochte palletwagen in de vlees- en visindustrie door de gunstige.


RVS 30 Hydraulische unit, drukplaat, trekstangen en . Voeding middels interne accu. RVS3palletwagen van industriële kwaliteit voor dagelijks gebruik. Onder andere geschikt voor het . Naast de modellen hieronder hebben wij ook pallettrucks met een hefvermogen van boven de ton tot wel ton en RVS uitgevoerde pallettrucks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts