dinsdag 25 december 2018

Kale plekken gras herstellen

Helaas komt het wel voor dat er kale plekken in het gazon ontstaan. Je kan het gazon dan makkelijk opknappen en de kale plekken opnieuw. Voor de perfectionistische gazon bezitter is het vreselijk om kale of dunne plekken te vinden in het gazon.


Het verstoord het mooie egale beeld . Door verschillende redenen kan uw gazon er minder fraai bij komen te liggen dan dat u wenst.

U kunt dan het beste wat gras bijzaaien. Vaak kunnen er kale plekken in het gras ontstaan. Het gazon herstellen door bijzaaien zorgt ervoor dat je weer een mooi en egaal gazon krijgt.


Het gras zal herstellen maar heeft de goede omstandigheden en de tijd nodig. Hark de kale plekken open en zaai deze bij. De gele plekken veroorzaakt door . Kale plekken kunnen een gazon behoorlijk ontsieren.


Wat kun je doen als je gazon toch niet helemaal mooi egaal is?

Lees dit artikel hoe je kale plekken voorkomt. Heb je last van kale plekken in het gazon ? Deze kale plekken zijn gemakkelijk te herstellen met. Als er kale plekken in je gazon zitten kan je aan de slag met graszaad.


Herstel kale plekken met een goed graszaa zodat het gazon weer snel mooi en egaal groen is. Het is een veel voorkomende en soms onvermijdelijk kwaad: Onder een schommel, meubels die lang op plaats . Bij gazonrenovatie zijn twee opties het gazon. Je gazon kreeg deze winter heel wat te verduren. Hoog tijd om de kale plekken aan te pakken! Bestrijdt kale plekken in het gazon.


Wanneer je terug je prachtige, dichtgegroeide gazon hebt, raden wij de Easy Pad van COMPO aan om kleine, kale plekken te herstellen. Lees hier hoe het gedaan moet worden. Toch zijn ze gemakkelijke te herstellen met de juiste manieren.


Denk aan het bijzaaien of . Voor iedere (speel)tuin een passende oplossing. Het zonnige weer van dit jaar heeft iedereen deugd gedaan, behalve je gazon.

De droogte haalt je plannen voor een top frisgroen gazon onderuit. Het hele grasperk zit vol kale plekken. Mijn gazon heeft meer weg van een maanlandschap. Hoe kan ik dit snel en efficiënt oplossen? Na een lange droge zomer kunnen er kale plekken in je gazon ontstaan.


September – of wanneer de grootste droogte voorbij is- is het ideale moment om jouw . Lees deze tips van plantencentrum Maréchal. Meer weten over het onderhoud van je gazon ? Waar een zwembadje heeft gestaan of onder een schommel gaat het gras dood. Zo kan je gazon goed herstellen en blijft de bodem in topconditie.


Nu je mos uit het gazon hebt verwijderd ontstaan er mogelijk kale plekken. Gras repareren doe je snel en eenvoudig met grashersteller. In een paar weken een groen gazon.


Lees ook hoe je kale plekken in je gras het . AVEVE Herstelgazon is specifiek geschikt voor het herstel van oudere of beschadigde gazons ( kale , bruine plekken ) zonder omspitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts