woensdag 5 december 2018

Kunstgras op zwarte grond

Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Waar moet de ondergrond voor kunstgras aan voldoen? Ondergrond voor kunstgras in de tuin.


In de meeste gevallen wordt kunstgras gelegd op de plaats waar nu natuurgras ligt. Je kan er ook voor kiezen om het kunstgras direct op de zwarte grond , stenen of beton te leggen zonder stratenmakerszand. Zorg er dan wel voor dat je de .

In dit onderdeel geven we meer uitleg bij het leggen van kunstgras op aangetrilde zwarte grond. Let op, deze optie is minder aangeraden maar is goedkoper als . Hieronder vindt u een uitgebreide instructie hoe wij kunstgras aanleggen. Kunstgras kan in de tuin op verschillende soorten ondergrond geplaatst worden, maar het is niet goed om het direct op zwarte aarde te leggen: . In principe kan het kunstgras ook direct op zwarte grond gelegd worden zonder het zandbed van. Kunstgras moet je leggen op een ondergrond waar geen onkruid of andere. Eén vuistregel kunt u altijd hanteren: kunstgras mag niet gelegd worden op zwarte grond.


Welke soorten grond wel geschikt zijn?

Daar vertellen wij u graag. Een kunstgras specialist legt kunstgras nagenoeg het hele jaar door. Egaliseer vervolgens de zwarte grond , zodat de ondergrond vlak wordt. Zoekt u meer informatie over het zelf kunstgras leggen in uw tuin? Verzeker u zelf ervan dat de ondergrond het water kan afvoeren.


De geschikte onderlaag moet minimaal 10cm hoog zijn. Als je zelf je kunstgras wilt aanleggen hebben wij enkele tips voor jou. Zwarte grond of geel bouwzand is niet. Door het zandbed goed aan te trillen of aan te wateren ontstaat er een stevige en stabiele ondergrond. Bekijk de stappen hier en begin direct met kunstgras leggen!


Dat betekent het oude gras verwijderen en de zwarte grond egaliseren. Een ondergrond voor kunstgras in uw tuin, bestaat vaak uit een zandbed. Wie voor kunstgras kiest, moet ook een type ondergrond kiezen. Uiteraard helpen wij je daar graag bij wanneer je je kunstgras bij ons koopt, maar hieronder . Wij kunnen het kunstgras voor je leggen maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Het vormt daarbij voor kinderen een heerlijk zachte ondergrond waarop altijd.


Afgraven en afvoeren zwarte grond ( cm). Bij hellingen of oneffen ondergrond zal er een gelijkmatige glooiing gemaakt worden en zal het kunstgras verankert worden.

Praktisch alle ondergronden . Bij een goede waterdoorlatende onder- grond volstaat een onderbouw van. Zandgrond is de makkelijkste ondergrond om een tuin, en dus kunstgras op aan te. Lees dan hieronder hoe je in vijf stappen een kunstgrasveld aanlegt.


Haal het oude gras weg, graaf de zwarte grond eronder ongeveer 5 . Onderstaand de instructies om uw kunstgras zelf aan te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts