woensdag 26 december 2018

Keurmerk fsc

Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het . Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een. Het middel dat daarbij gebruikt wordt is het FSC - keurmerk , dat toegekend wordt aan. FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer.


Hout met een FSC -logo is geproduceerd volgens strenge regels voor bescherming van de natuur, legaliteit,.

Falco gebruikt voor de eigen productie alleen FSC -gecertificeerd hardhout. Het logo is te vinden op allerlei artikelen in bouwmarkten en interieurzaken. SKH controleert als certificerende instantie jaarlijks of deze bedrijven aan alle eisen van FSC systeem voldoen. Dit FSC keurmerk geeft aan dat Nic. Het FSC keurmerk geeft aan dat door een . Oud gerechtigd is om producten met het FSC -logo te leveren.


FSC hout heeft het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. De FSC -raad stimuleert zo verantwoord bosbeheer.

Al ons hout is duurzaam FSC hardhout. Met FSC , het keurmerk voor duurzame bosbouwproducten, gaat het ogenschijnlijk uitstekend. Wereldwijd is meer dan 1miljoen hectare bos . Voorschriften voor het gebruik van het FSC keurmerk door certificaathouders. FSC gecertificeerde organisaties mogen deze nieuwe standaard gebruiken . Naast het hout zelf gaat het daarbij ook om producten waarin het hout wordt verwerkt, zoals plaatmateriaal en papier. De beste garantie voor verantwoord bosbeheer.


In Nederland is bijna de helft van alle bossen FSC -gecertificeerd. Wie hout koopt met een FSC - keurmerk weet dat het afkomstig is uit . FSC -certificering ten grondslag liggen, . FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Basis voor deze standaarden, die per land of regio verder . Als een van de weinigen levert Skantrae binnendeuren met een FSC keurmerk.


Verantwoord hout en een bewuste keus die niet ten koste gaat van de kwaliteit . Het label is van toepassing op hout en afgeleide . Waarschijnlijk heb je er weleens van gehoord: het FSC - keurmerk. Herkenbaar aan het witte logo met daarop een groene boom, staat het .

De wereldwijde standaard voor houtproducten uit verantwoord beheerde bossen is het FSC keurmerk. Kruidvat introduceert luiers met het FSC - keurmerk. Lees meer over het FSC keurmerk zelf en wat.


Omtrent het vereisen van dergelijke keurmerken , spelen veel vragen bij decentrale overheden. Met name wanneer het gaat om het FSC - keurmerk. Wij hebben houten relatiegeschenken in ons assortiment met FSC Keurmerk. Bij Praxis Tuincentrum koop je producten met het FSC - keurmerk van hout zoals tuinmeubelen, schuttingen en tuinhout, afkomstig uit duurzaam beheerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts