maandag 6 juli 2015

Desmi pompen

Duizenden DESMI - pompen werken op de zeven zeeën en deze pompoplossingen zijn het beste bewijs dat onze klanten tevreden zijn met de prestaties van . Een reeks pompen met vele toepassingen en een generatie vacuümpompen voor vuil water op basis van het vloeistof ringsysteem. KR Pompen BV die zich richten op het ontwikkelen van pompen en de in- en verkoop van Desmi. DESMI pompen staan bekend als kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar.


Ze worden toegepast in meer dan 1landen in onder andere scheepvaart, . Maak een account aan en geniet van uw prijs op maat.

Een groot assortiment Desmi pompen uit voorraad leverbaar. De missie van DESMI is het ontwikkelen en leveren van pomp en pompsystemen. Het complete leveringsprogramma van DESMI BV. Drinkwaterpompen ( waterleidingbedrijven). Deze houdt zich bezig met het . RechtsvorBesloten Vennootschap (BV).


Zoek alle Desmi pompen advertenties per model. Neem contact op met de verkoper van Desmi pompen. Klik op het plaatje om meer details te krijgen.

Levering van nieuwe pompen , inclusief BELZONA Coating. Volledig gereviseer inclusief . Verantwoordelijk voor de sales, after sales en service werkzaamheden binnen de Benelux voor Desmi pompen en pompinstallaties. Naast service en reparatie.


Bent u op zoek naar gebruikte terreinbeheermachines Desmi pompen ? Business has not been claimed. Claim your business now and complete the missing details! Veel informatie over Desmi BV, gevestigd in Utrecht en geregistreerd bij de KvK.


Products or services for the dredging industry. Location: Utrecht, Netherlands. Groothandel in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren. Wij repareren en reviseren alle typen HEWA pompen. Ook voor pompen van andere merken zoals Stork, Alfa, Zwets, Desmi e. V bedrijfsprofiel in BouwDocu, dè online lokatie voor informatie en documentatie over bouwproducten en leveranciers, inclusief . DESMI BV DESMI is een wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in het maken van pompen en pompsystemen voor de scheepvaart en industrie, . With employees, K8cR Pompen has been a distributor of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts