woensdag 8 juli 2015

Gripzakjes wiet

Heb je behoefte aan gripzakjes om je wiet , hasj of andere kruiden in te bewaren? Bij Dutch-Headshop kun je daarvoor uitstekend terecht. De goedkoopste oplossing voor het luchtdicht bewaren van je wiet , tabak of rookwaren zijn deze plastic gripzakjes. Houdt je cannabis of hasj langer vers.


Vind hier de gripzak die je zoekt!

Blauwe gripzakjes beletterd met No War On Weed en bladeren, gerangschikt. Bij de aankoop van deze zakjes, steun je de oorlog voor de legalisatie van wiet. Cool statement en een mooi klein zakje voor je dagelijkse dosis.


In onze online headshop kunt u gripzakjes kopen in diverse afmetingen en soorten. Transparante wietzakjes met groene lijn. Door de breedte van de gripzakjes kan de wiet eenvoudig uit het zakje gehaald worden. Sterke transparante gripzakjes , dikte mm.


Handig om je spulletjes zoals kruiden, wiet en poeders droog en lekvrij te bewaren en te transporteren.

Ik ga met een vriend heel veel wiet halen. Gripzakjes worden ook wel sluitzakjes genoemd. Dit zijn sterke hersluitbare zakjes van micron transparant polyethyleen.


Deze zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Trots showt ze haar gripzakjes vol met Girl Scout Cookies. Helma onder haar groene deken van wiet , als dat je niet opwarmt . Hebben ook winkels als de Albert Heijn, Blokker, Hema, o. Voordelig uw gripzak kopen? Koop de beste kwaliteit gripzakken voordelig bij Growfellas!


De gripzakjes kunt u per 1stuks kopen. Deze maat gripzakjes is ook bekend onder de naam wietzakjes. Trackbacks zijn gesloten, maar . Minister Stef Blok wil de Wet Damocles uitbreiden. Met zijn voorstel wordt het mogelijk om blowers uit huis te zetten vanwege wat gripzakjes.


Hier vind u vele soorten plastic zakken, van handige hersluitbare plastic zakjes tot geurdichte vacuümzakken. Van kleine gripzakjes tot strijkzakken van .

In het nektasje van de man vond de politie meerdere gripzakjes met wiet. Toen de agenten hem wilden aanhouden, sprintte hij weg. Zaterdagavond zijn tijdens een controle in Bergen op Zoom op de Gagelboslaan gripzakjes wiet gevonden in de auto van een 28-jarige Bergenaar. Hij had een digitale weegschaal en gripzakjes met wiet in een heuptasje verstopt.


Deze gripzakjes hebben geen ophanggat en voor geopend. Ophanggat, Kristalhelder PP Micron (1St).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts