vrijdag 10 juli 2015

Wat betekent bio industrie

Doordat de efficiëntie op gespannen voet kan . Bio betekent ,,leven” en industrie is een verzamelnaam voor fabrieken. Minder specifiek: veeteelt Zie ook: dierenmishandeling. Bio - industrie is een nieuw woord voor bepaalde moderne . Tegenstanders maken zich zorgen over de belasting op het milieu, dierziektes en om het dierenwelzijn.

Hoe ontstond de bio - industrie en wat zijn de gevolgen? De vee-industrie wordt ook wel intensieve veehouderij of (voorheen) bio - industrie genoemd. Dieren worden in stallen dicht op elkaar en vaak op grote schaal . Wat betekent bio-industrie ? Hieronder vind je betekenissen van het woord bio- industrie. Je kunt ook zelf een definitie van bio-industrie toevoegen.


Wat zijn de factoren, die deze ontwikkeling hebben bevorderd?

Wat is bio - industrie nou eigenlijk? In de bio - industrie worden vooral kippen, . Waar heb jij je schoolspullen gekocht, wat heb je gekocht en waarom? De bio - industrie is ontstaan na de tweede wereldoorlog. Volgens velen is alles wat binnen de bio - industrie gebeurt een schande. De dieren die er zitten worden zogenaamd constant gemartel . Deze beelden van dierenleed zijn woensdag samen met een rapport gepubliceerd.


Het einde van het fokverbod betekent voor veel bedrijven dat ze weer uit het financiële dal kunnen klimmen De. Wat er allemaal gebeurd in de bio - industrie. Boeren moeten veel kosten maken om dieren te verzorgen. Zij stoppen soms duizenden beesten in een. Velen denken ten onrechte dat bio - industrie staat voor biologische veehouderij.


De meeste mensen weten niet goed waar bio - industrie voor staat. Uit steekproeven blijkt dat de term bio - industrie voor veel verwarring zorgt, . Werkstuk bio - industrie Voorwoord Weet u wat bio - industrie is? Veel mensen denken het te weten, maar kennen zij de harde werkelijkheid en weten zij welke.

Minder pieren, minder bodemleven betekent ook minder voedsel voor b. Hierbij wordt vlees heel goedkoop verkocht, wat ten koste gaat van . Hoe is de bio - industrie eigenlijk ontstaan? Nu ik dat wel weet zal ik u uit leggen wat het is en inhoud. Tot de bio - industrie behoren veebedrijven die hun vee op industriële en systematische wijze gebruiken voor eindproducten.


Maar liefst 5miljoen dieren in de Nederlandse vee- industrie leven, ondanks de dierenwelzijnswetten en Europese richtlijnen, nog altijd . Aan deze factoren vooral heeft de bio - industrie zijn ont- staan en zijn groei te danken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts