maandag 6 juli 2015

Vlinderklep

ERIKS brengt een breed programma vlinderkleppen op de markt. De vlinderklep bestaat uit een afsluiterhuis met daarin een EPDM rubberen manchet. Dubbel excentrische vlinderklep van staal of roestvaststaal, tussenbouw (wafer), klep van roestvaststaal 31 Zitting in PTFE.


Er worden wereldwijd meer dan een miljoen VFS- vlinderkleppen van WAM gebruikt bij het verwerken van poederachtige materialen en granulaten. Al meer dan jaar een succesverhaal: vlinderkleppen van KSB voor vloeistoffen in de industrie-, gebouwen-, water- en procestechniek.

Nodulair gietijzeren vlinderklep. Hiermee pas je al draaiende de stroom van een medium aan of . Een vlinderklep bestaat uit een metalen schijf die met een staaf in het midden van de pijp vastzit. Technische support voor de Vlinderklep ? Bel met de afdeling verkoop.


Graag vervullen wij ook bij u de rol van totaalleverancier. MS vlinderklep type SVvoor u.

Deze Duitse fabricaat voldoet aan alle actuele eisen en normen. Vind vlinderklep op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


In een installatie wordt de vlinderklep in de stand volledig open of dicht . Vlinderkleppen zijn afsluiters van het kwartslagtype met lensvormige geprofileerde klep. Er worden dagelijks miljoenen vlinderkleppen van het assortiment van Sylax verkocht, waardoor deze bekend staan om hun hoge kwaliteits- en prestatieniveau . Ze worden in het kanaal ter hoogte van de . Bestel vlinderkleppen eenvoudig bij Zamro - Dé online technische groothandel. Zoekt u een kwalitatieve vlinderklep ? BÈTA Industrie is gespecialiseerd in de levering van eccentrische en concentrische vlinderkleppen. De GEMÜ-website maakt gebruik van cookies.


Wanneer u de website bezoekt, gaat u daarmee akkoord. Om persoonlijke instellingen aan te geven, kunt u Hier. Een heavy duty industriële vlinderklep met veerkrachtige zittingen. Ringtype en monoflenstype huis met bouwlengte volgens EN 5Serie 20 .

Een brandwerende vlinderklep voorkomt de verspreiding van brand door ventilatiekanalen. Met een pvc vlinderklep kunt u de doorstroming van water geheel of gedeeltelijk afsluiten. Een pvc vlinderklep heeft een schijf die om haar middellijn een . EBRO Armaturen biedt een compleet programma vlinderkleppen specifiek voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de (drogestoffen) . FIP vlinderklep FE handbediend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts