vrijdag 3 juni 2016

Privacy in tuin creeren

Leuke en charmante aanwijzingen om net een beetje meer privacy in je tuin te creëren. Verzeker dan je privacy en kies voor een gesloten omheining. Heeft je buurman of -vrouw uitzicht op je tuin, maar wil je van je privacy genieten?


Wat betreft het creëren van een groene erfafscheiding zijn er een hoop mogelijkheden. Het lawaai dat de buren maken, de achterbuur die je ziet zitten op het terras, het voorbijkomende verkeer van de straat: het zijn .

Of heb je gewoon nood aan een persoonlijk zen-plekje, weg van alle drukte? Hieronder enkele handige tips om privacy in je tuin te creëren. Als je aan het relaxen bent in je eigen tuin , heb je natuurlijk geen zin in een paar nieuwsgierige ogen. Zó creëer je (stijlvol) meer privacy in je tuin. Een cottagetuin , dat vinden we mooi.


Nu de dagen lang zijn en het zonnetje steeds harder straalt, is het extra fijn om lekker in de tuin te kunnen zitten. Geniet jij ook het liefst van rust . Omdat we meer tijd in de tuin doorbrengen, is privacy belangrijker geworden.

Lees ook onze andere inspiratie blogposts en bezoek onze . De situering van uw tuin is van grote invloed op uw privacy. De buren die u hoort, de achterburen die op uw terras kijken, het drukke verkeer van de straat. In mijn vorige topic heb ik het uitgebreid gehad over mijn buurman die moeilijk doet omdat ik de tuin niet onderhoud zoals hij dat graag zou . In een stadse omgeving is het lastig om een goede balans te vinden tussen het recht op privacy en recht op . Hallo, Ik zou graag meer privacy in mijn tuin willen. Onze buren links kijken recht op ons terras van uit hun badkamerraam en slaapkamerraam. Een schutting biedt je privacy en rust in de tuin.


Toch kiezen steeds minder mensen voor een standaard schutting, omdat die nogal saai is. Een van de belangrijkste zaken in de achtertuin is de erfafscheiding, want hiermee kun je de gewenste privacy creëren. Naast privacy en beschutting geven leibomen ook structuur aan de tuin. Door meerdere bomen (hoog of laag) naast elkaar te zetten, fungeren ze als scherm.


Ook in onze tuin laten we liever geen pottenkijkers toe. Er bestaan verschillende manieren om de privacy in je tuin te bevorderen: . Waardoor er binnen meter van de erfgrens geen rechtstreekse inkijk op je tuin is. Privacy is heel belangrijk.

Ik heb geen idee of door die hoge privacyschermen tegen . Kies een afscheiding die bij jou en je woning past. Onze hoveniers kunnen jou daar nog veel meer over . Hallo, Wij zijn op zoek naar een manier om onze privacy zowel. De invulling van een tuin is heel persoonlijk en steeds vaker het verlengde van de. Hoe je met hout, stenen, composiet of planten schuttingen en meer beschutting in je tuin kan creëren.


Ze geven privacy en trekken ook vogels aan, kortom een boom in de tuin is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts