dinsdag 6 december 2016

Haspelstelling

Creëer overzicht en gemak met onze haspelstellingen. Bekijk deze in onze webshop of vraag direct een offerte aan! Enkelzijdig model voor plaatsing tegen een muur, dubbelzijdig bij een middengangpad.


Een draagarm die bestemd is voor de opslag van lange voorwerpen of . Maatwerkopslag met een stelling voor kabels en slangen.

Twinfloor biedt met de haspelstelling een specifieke magazijnstelling voor de opslag . Haspelstellingen voor het opslaan en afwikkelen van kabelhaspels. Gelagerde haspelophangvoorziening, verstelbaar per 1mm. Deze haspelstelling wordt gemaakt op basis van de Elvedi draagarmstelling.


Dit stellingsysteem is zeer robuust en kent veel mogelijkheden en variaties en is . Hovuma magazijnstellingen - Bel voor een offerte op maat. Voor al uw palletstelling, draagarmstelling, grootvakstelling, bordes, doorrolstelling, etc.

De meta multipal haspelstelling is bedoeld voor een overzichtelijke en ruimtebesparende opslag van kabelhaspels van verschillende . Goede, nieuwe magazijnstellingen? Al bijna jaar actief op de nederlandse markt. Gs-systems europe uit veenendaal is de specialist met . Anti-spam vraag: Hoeveel is zes plus vijf? Gewenste terug tijd om terug te bellen. Voor elk haspel opslagvraagstuk Profielconstructie met flexibel maatsysteem Snel en eenvoudig te monteren Actieve voorraad.


Het gaat er bij deze om dat er een indruk wordt gegeven van een aantal mogelijkheden. Troostwijk verkoopt mobiele haspel stelling voor Metaalbewerkingsmachines en werkplaatsinventairs in Nederland. Online veiling van Werkplaatsinventaris . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


U dient ingelogd te zijn om het gehele assortiment en uw contactprijzen te kunnen inzien. Als u bent ingelogd: Helaas is dit product (nog) niet beschikbaar in de . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor draagarmen aanbied. Metal rack, storage sollutions, vervaardigt op basis van een grootvakstelling of palletstelling, een haspelstelling ,die het opslaan van kabels, touwen en slangen.


Op basis van standaard palletstellingen worden door middel van toepassing van diverse accessoires de haspelstellingen samengesteld.

BHV Basis: blussen met haspel op stelling met vast materiaal. Stellingen met een hoogte van meer dan meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts