woensdag 7 december 2016

Nvwa app

In opdracht van de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) van het Ministerie van Economische Zaken heeft Sogeti een mobiele app ontwikkeld voor de NVWA. Ontdek zelf hoe het is gesteld met de voedselveiligheid bij Nederlandse lunchrooms. Bekijk hoe veilig het door u gekozen bedrijf werkt met voedsel en hoe het . De huidige locatie - Bedrijfsnaam - Plaatsnaam en adres.


De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ( NVWA ) is gestart met het.

Met de gelijknamige app kunnen gasten zien welke horecabedrijven positief of . Een stap in de goede richting: de Horeca inspectiekaart app van de NVWA. Lees de review van de Consumentenbond. De mobiele app is in opdracht van Dictu door Sogeti ontwikkeld. Op een app zien gasten of je restaurant niet stiekem een gore hut is. De NVWA maakt alle inspecties in de horeca openbaar.


Van de gemeente Utrecht is dat al te zien op de website van de NVWA en op een mobiele app.

Amsterdam en Rotterdam moeten volgend jaar . Een speciale app toont vanaf maandag of een lunchroom door de test van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ( NVWA ) is gekomen. Over appen met ConsuWijzer . Via een app en de website kun je nu ook van andere Haagse . Vandaag is een app gelanceerd waarin iedereen de inspectieresultaten kan opzoeken van de lunchrooms. De hoop dat er veel gegevens te . Lunchroom Vooraf en Toe in Leiden heeft een probleein de app van de NVWA krijgt de zaak een slechte beoordeling, maar dat blijkt . Via een speciale app kun je vanaf vandaag zien of een lunchroom door de test van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ( NVWA ) is . De app is een nieuwe manier om het oordeel van de NVWA over horecagelegenheden openbaar te maken. Ook op de website van de . NVWA extra controles uit op transporten met extra aandacht voor temperatuur, noodplan, watervoorziening en ventilatie.


Als bij een temperatuur van 35 . Via de website en, nog handiger, de mobiele- app van NVWA kun je de resultaten van de inspecties inzien. Je kunt heel Den Haag bekijken of . NVWA weigert hergebruik inspectiedata lunchrooms.

In deze apps is het mogelijk precies de door Open State Foundation gevraagde . Apparaat biedt aanvaardbare mate van betrouwbaarheid naar het oordeel van de NVWA. De IVN-werkgroep van Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard ( NVWA ) organiseert op woensdag februari . Zij doen dit aan de hand van regels voor voedselveiligheid die zijn . Deze app helpt je daarbij en bekijkt of er teveel fipronil in zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts