vrijdag 2 december 2016

Narcissen bloeitijd

Bloeiperiode : Februari – Mei. Het loof moet rustig kunnen afsterven,. Een leuke paasdecoratie met narcissen. Dit stukje kan ook als voorjaarsbloemstuk gebruikt worden.


Wanneer de narcissen in de potjes zijn uitgebloei plant de bollen dan voor een.

Op een plekje dat ze bevalt zullen ze jarenlang, voorjaar na voorjaar bloeien. Voor een prachtige jaarlijkse bloeiperiode , hoeft u . Wilde narcissen in de Eifel veranderen weiden in gele bloementapijten. Wie geen bezoek wil brengen aan de narcissenweiden, of buiten de bloeitijd.


Het gras groeit nog niet, de bomen zijn nog kaal, maar de narcissen staan al te stralen. Wat een mooie bloembol is dit toch! Zie onderstaand schema voor de beste periode voor het planten van bloembollen.

Narcissen bloem, kelk Wanneer kun je welke bloembollen planten? Aan de grondsoort stelt de narcis ook niet veel eisen, als de grond maar los en waterdoorlatend is. De wilde narcis (Narcissus pseudonarcissus subsp. pseudonarcissus) is een. Heel bekend is de Trompetnarcis (Narcissus pseudonarcissus ssp. major), die veel in. De bloeitijd in de Eifel ligt tussen begin april en begin mei, langs de . Deze soorten kunnen wel aanzienlijk verschillen in bloeiperiode zodat je . Bij hyacinten de potgrond goed vochtig houden en vlak voor de bloei minder water geven.


Wanneer na enkele jaren de bloei achteruitgaat, haal je . Het gaat hier vooral om de Paperwhite-narcissen, met Ziva als. De bloei van de bloemenvelden is uiteraard afhankelijk van de. Pink Family bestaat uit verschillende typen narcissen met een roze kroon.


Gegarandeerd een hele lange bloeitijd ! Mini-narcissen-collectie nu kopen bij BALDUR- Nederland! Najaarsbloembollen als tulpen, narcissen, crocussen en hyacinthen zijn. Dubbelbloemige narcissen voor de tuin.

Groep: miniatuur narcissenbollen. De Narcis is een meerjarige bolplant en kan na de bloei gewoon in de tuin (in pot of volle grond) blijven staan. Als we willen dat de plant . Narcis Rijnvelds Early Sensation heeft een lange bloeiperiode , en begint heel vroeg (januari). De inheemse Narcissus pseudonarcissus bloeit in de periode maart-mei. Ook zullen we net als vorig jaar zakken narcissen per kilo aanbieden voor wie.


Een overzicht van alle narcissen. En dan ademt alles aan deze beauty de naderende lente uit. Het is een ideale bloembol op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts