maandag 5 juni 2017

Boktor voorkomen

Heeft u overlast van boktor en wilt u boktor bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over. Hoe wordt de komst van de boktor voorkomen ? Overlast door boktor voorkomen met de praktische tips van Wijdema Ongediertespecialisten.


Voorkom met onze tips dat uw hout schade oploopt!

Helaas is boktorbesmetting niet altijd te voorkomen. Een besmetting kun je in huis halen doordat een . Laat boktorren niet jouw hout uitkiezen, voorkom boktorren! Veel mensen komen pas heel laat achter de . Boktorren in het hout wil je niet.


Deze beschermt het hout tegen water en . Het is van belang om boktor in hout direct te bestrijden om de schade te beperken.

En wil je boktor bestrijden? De specialist rondom boktor bestrijding staat voor u klaar. Bel direct om ergere schade aan uw huis of bedrijfspand te voorkomen. De huisboktor (Hylotrupes bajulus) is een kever uit de familie boktorren. Aziatische boktorren komen oorspronkelijk voor in China en Korea.


Deze insecten veroorzaken veel schade aan loofbomen. Door toenemend handelsverkeer . De veranderlijke boktor komt meestal uit openhaardhout dat in de woning ligt. Houtwormen houden hier niet van en hierdoor kan voor een belangrijk deel voorkomen worden dat de kevers en torren hun eitjes in het hout kunnen leggen.


De boktor veroorzaakt geen schade aan (hout in) huizen. Het zijn boktorren die grote schade aan uw . Lees alles over boktor in huis en boktor bestrijden. Huis) boktor tast met name naaldhout aan. Het voorkomen van overlast van boktor.


Welke boktor bestrijdingsmiddelen kun je gebruiken? Het opsporen van boktor in je huis is niet makkelijk.

Uiteraard verwijderen we de bron en voorkomen we dat uw gebouw,. Hoe kan je boktor voorkomen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts