maandag 5 juni 2017

Meterkastvloerplaat maatvoering

De succesvolle standaard meterkastvloerplaat (MKP) heeft sparingen voor gas, elektra, water, telecom en. De indeling en de maatvoering van de meterruimte laten wij zien in bijgaande tekening. De deur is afsluitbaar en heeft een dagmaat van minimaal 7mm x . In onze maatvoering is rekening. De toepassing van de KOMO goedgekeurde meterkastvloer.


Meterkast vloerplaat KOMO, stadsverwarming.

Afwijking van standaard maatvoering meterkastvloerplaat mogelijk (zonder KOMO keur). Nederlandse netbeheerders hebben richtlijnen opgesteld voor meterkasten in woningen en voor bouwkasten. De meterkastvloerplaat is ontwikkeld om de doorvoerbochten te centreren op de juiste plaats in de vloer van de meterkastruimte. De standaard meterkastvloerplaat (MKP) heeft sparingen voor gas, elektra, water ,. Het ontwerp en de maatvoering zijn aangepast aan de nieuwe. Set invoerbochten die samen met de meterkast vloerplaat wordt toegepast voor invoer van leidingen.


Positie ten opzichte van de voordeur. De meterruimte moet vanaf de toegangsdeur direct door de hal of gang bereikbaar zijn.

De afstand tussen toegangsdeur . Onafhankelijk toepasbaar zowel bij links als recht invoeren in de meterkastvloerplaat. Toepasbaar bij alle funderingstypen en afmetingen. Leidinginvoerbochten die samen met de meterkastvloerplaat word toegepast. Op zoek naar een meterkastvloerplaat ? Doordat de inrichting van een meterkast bepaald is, wordt bij nieuwbouw veelal gebruikgemaakt van een meterkastvloerplaat.


Deze vloerplaat is bestemd voor . Niet met die plaat werken maar de maatvoering van die plaat wel gebruiken en de doorvoeren doorboren op die maten. De maatvoering is (b x hx d) 7x 3x 30mm. Naast de meterkast vloerplaat leveren wij ook de bijbehorende invoerbochten. Alle maten en indelingen van onze meterkasten kunnen aan uw ontwerp. Maatvoering en indeling: de meterkast moet netto binnen-afmetingen hebben.


Dit moet privaatrechtelijk geregeld worden. Standaard meterkastvloerplaat van het merk AVK, met Komo-keur. Bestaande uit: artikelnummer maatvoering mm R= .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts