woensdag 5 juli 2017

Kogelkraan

Hierdoor is er ook een enorme verscheidenheid aan kogelaflsuiters leverbaar. Het principe van de kogelkraan is een kogel met een boring die opgesloten is in. Professionele kogelkraan nodig? Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte kogelkraan. Deskundigheid staat bij ons voorop.


ERIKS voert een compleet pakket standaard één-, twee- en driedelige kogelkranen met een draad-, las- of flensaansluiting.

De kogelkranen zijn beschikbaar in . Op zoek naar een kogelkraan ? Kogelkranen voor elke toepassing. Tweedelige kogelkraan met een korte bouwvorm en een volle doorgang. Het is een kraan of klep die het stromen van een vloeistof of gas afsluit. Bij een kogelkraan draait een doorboorde kogel in een kamer.


Een kogelkraan wordt ook een kogelafsluiter en bolkraan genoemd. Door de positie van de kogel te verdraaien is de doorstroomopening aan te passen. Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor een snelle en .

Elk model is afgestemd op een bepaalde situatie en . Met een kogelkraan regel je de stroming van vloeistoffen. Messing kogelkranen en andere metalen appendages direct uit voorraad leverbaar in verschillende types. In staal of RVS met PTFE afdichting. Nodulair gietijzeren kogelkraan Epoxy gecoat met flenzen PN16. Voor toepassing in lage druk aardgasinstallaties.


Voorzien van DVGW keurmerk. Met diverse fabricaten zoals: 1. Messing vernikkelde kogelkraan. Klinger: grote doorlaat tot . Platte stalen Geomet hendel met rode kunststof coating.


BSP binnendraad volgens ISO 228. Ruim assortiment hydraulische kogelkranen. Hydrauliekgarandeert u de laagste prijs, deskundig advies en snelle levering. Pister 2-weg hoge druk kogelkranen. Leverbaar in staal en RVS.


Schakelbaar onder hoge druk. Geschikt voor vloeistoffen en gassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts