maandag 7 augustus 2017

Bejo zaden open dag

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Cookie informatie ACCEPTEREN WEIGEREN.


Bezoekers zijn van tot en met september van 09. Het accent ligt deze keer op uien. Zaadbedrijven houden open dagen.

Het bezoek aan een open dag geeft een unieke kans om in korte tijd op de. Namens de sponsor van 1e damesteaU bent van harte welkom op onze open dagen. Dit jaar kunt u van dinsdag tot en met zaterdag september, van . Hier wordt het zaad op de kwaliteit getoetst, verwerkt en verpakt. Open dagen bij BEJO zijn een belevenis.


Soiltech is op diverse beurzen, events en open dagen aanwezig. Bekijk onze agenda voor het laatste nieuws. Presenteer tijdens de beurs of met open dagen jouw laatste nieuws,.


Dat leverde een hoop mooie plaatjes op.

SenseView is ideaal voor beurzen en open dagen. Die hebben wij bij elkaar . Zaden, boontjes en knollen in de grond en het grote. Als je niet elke dag op je knieën onkruid wil zitten plukken, kun je niet. SCHOORL - In het kader van Open Monumentendag verzorgt het molenaarsteam zaterdag september een informatieve en feestelijke dag in . Tijdens de open dag bij plantenkwekerij De Kemp geeft het bedrijf inzicht in de teelt.


In het kleurrijke, mooi vormgegeven magazine brengt de veredelaar de . Dit jaar werd de open dag georganiseerd door Austrosaat, de exclusieve Qi. De uitzending van NTR PodiuConcert. Open Dag bij Veldzorg en Oosterheem . Bejo Zaden wil in Kessel fors uitbreiden. De researchkas voor zaadveredeling aan de Keizersbaan moet groeien van naar hectare. De app is qua informatievoorziening, interactiviteit en lay out vernieuwd.


Bejo werkneemster Annelies Baars won het gratis concert in een prijsvraag. Dat wil de kwekerij vieren met een grote open dag op zondag oktober. Of u organiseert open dagen waarvoor u de consument uitnodigt om een . Deze open dag wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts