maandag 7 augustus 2017

Bloeitijd ridderspoor

Ridderspoor , Delphinium, is een attractie in de tuin. Hij draagt in juni - juli diep paarse bloemen. Opbinden Delphinium ( ridderspoor ). Het is niet altijd eenvoudig de vaste riddersporen goed aan de bloei te houden, een goede verzorging en groene vingers zijn hiervoor . Daarna de jonge ridderspoor planten.

De planten aan stokken opbinden. Als de grond droog is, water geven. Bloeitijd , juni - augustus. Weelderige blauwe, maar ook witte en roze ridderspoor schittert. Na de eerste bloei snoei je de plant tot ongeveer centimeter terug.


Dan is de Delphinium ( ridderspoor ) wellicht wat u zoekt. Dit is namelijk de voeding voor de groei en bloei. Het is voor verlenging van de bloeiperiode het beste om .

Het ridderspoor is een geslacht met 4soorten winterharde of eenjarige planten en. U kunt de bloeiperiode van de ridderspoor wel verlengen door de stengels met uitgebloeide aren af te knippen. Na de bloei kan men de plant tot de grond snoeien, dit geeft een nabloei. Uitgebloeide bloemen verwijderen (deadheaden) om nieuwe bloei te . De gemiddelde hoogte is 2cm.


De bloeiperiode is juni - juli. Dat is bijvoorbeeld zoo bij den dwergvorm van de ridderspoor , Delphinium ajacis. Welkom in de Floralux plantencatalogus. Via deze pagina kun je vrijblijvend prijsoffertes aanvragen van onze tuinplanten die nu beschikbaar zijn in de winkel.


Een ridderspoor te zien bloeien is een attractie. In het laatste geval snijden als de bloemen tegen de volle bloei aanzitten. Eenjarige riddersporen die ca.


Ajacis ( ridderspoor ), ook D. June Flower - Delphinium Dasante Blue produces vibrant true blue flowers and is an excellent performer in both beds and borders. This hardy perennial will . Standplaats: volle zon, beschut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts