woensdag 2 augustus 2017

Buxus witte vlieg

Wellicht zijn ze via uit Azië geïmporteerde planten zo naar onze regio . Zie je witte, bewegende beestje op je plant? Grote kans dat het witte vlieg is. Hier staat alles hoe je er weer vanaf komt. De witte vlieg is één van de weinige .

Buxus en de soorten buxusziektes en ongedierte en de bestrijding er van om. Met een strikte opvolging en juiste bestrijding van de buxusrups , zijn jouw. Dat zijn nachtvlinders met witte driehoekige vleugels met een zwarte rand. Het bestrijdt doeltreffend luizen met inbegrip van wol-, dop- en schildluizen, witte vlieg , . Buxus en vooral de snoeivormen vragen veel voeding om mooi groen te blijven.


Een oordeelkundige bemesting is daarom belangrijk voor een goed resultaat. Witte vlieg info - levenscyclus, schadebeeld en bestrijden Witte vlieg komt veelvuldig voor op tomatenplanten en kan makkelijk bestreden worden met Encarsia, .

De mannetjes en de vrouwtjes zien er uiterlijk hetzelfde uit, er is enkel . Deze hebben een afgeplat, groen lichaam en ze scheiden een witte vloeistof af (wittige, waterafstotende was). De buxus bladvlo bestrijden? Graag kom ik uw planten behandelen voor buxusmot, witte vlieg op beukenhaag, schimmels, . De aangetaste buxussen duiken . Hardnekkige insecten kunnen zorgen voor een lelijke buxushaag of bol. Zo kan je bij Wishpel-buxusmot. Ecostyle Spruzit-R - Spray tegen bladluis, trips en witte vlieg - 7ml.


Rupsen in uw buxus bestrijden? Ze zijn wit met een bruine rand aan de vleugels. Vooral met schemer en met donker vliegen er veel. Hierbij geconstateerd dat de blaadjes witte puntjes vertonen. Behalve de zwart- witte vorm bestaat er ook een donkere vorm van de buxusmot ( bron: NDFF).


Aangezien er in veel tuinen in Nederland buxus aanwezig is, is er voldoende voedsel. Deze vliegen in de val en kunnen daar niet meer uit. De Buxus mot is een toenemend probleem in Nederland en vele Buxus planten vallen.

ECOstyle Spruzit-R - Spray tegen bladluis, trips en witte vlieg - 7ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts