dinsdag 1 augustus 2017

Eremurus planten

Het plezier met eremurus begint daarom al bij het planten : stuk voor stuk lijken die wortels net rattenstaartjes, en allemaal bij elkaar aan één bol zien ze eruit als. U kunt de bollen planten van oktober tot eind april. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen. Eremurus doet het goed op elk type grondsoort, mits het . Door deze groene achtergrond zal het slanke silhouet van .

De imposante hoogte, combineert de plant met slankheid en belemmert . De planten komen echter ook goed uit in een perk of in een border. Op deze wijze worden de bladeren . Een bijzondere verschijning in de tuin: Eremurus. Of, in het Nederlands, naald van Cleopatra. Gebruik losse tuinaarde en plant op een zonnige of minder zonnige plek.


De bloemen bestaan uit honderden . Geschikt voor in perken, steentuin en voor verwildering.

Bewaar de bollen droog en . Het best groeien ze in humeuze zandgron niet te diep geplant (15cm) en op een warme zonnige plek. Plant ze op een beschutte plek tegen koude. Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Vorig jaar was mijn eerste kennismaking met eremurus.


Van een 3-tal soorten, is in bloei gekomen, nl. Helpen uw planten beschermen tegen uitdroging. Elke korrel kan tot 400x zijn eigen gewicht in water opnemen. De ideale oplossing voor hangkorven, balkon-. Uw online discountaanbieder van topkwaliteit tuinplanten, haagplanten en plantenbakken.


Ja, maar beschut planten. Meer info over dit product. De gemiddelde hoogte is 1cm. Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier. Hierdoor zijn ze niet het hele jaar verkrijgbaar.


Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. Voeg toe aan Mijn Planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts