vrijdag 6 oktober 2017

Azijn tegen spinnen

Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen. Azijn bevat azijnzuur , waardoor spinnen direct gedood worden als ze met azijn in aanraking. Verdun deze met wat water en spray het op de plekken waar je de spinnen. Al jaren verjaag ik spinnen met azijn. Binnen staat een bakje met wat azijn (met eucalyptusgeur zodat ik het zelf niet zo vind ruiken).


De ramen zemen met water.

De meeste spinnen houden ervan om buiten te leven, maar het komt maar al te. Als je geen azijn wilt gebruiken, dan kan de geur van citroen of eucalyptus je . Naast pepermuntolie tegen spinnen is azijn ook een echte topper! Je kan azijn op veel manieren inzetten voor het huishouden, zo ook bij het . Hetzelfde trucje werkt met azijn , mocht je geen verkoudheidsmiddeltjes in huis. Wederom een effectief middel tegen zowel spinnen als muizen: dicht de . Iets krachtiger van geur, dus misschien niet voor iedereen een goed idee.


Maar je kunt spinnen ook op afstand houden door azijn aan te lengen met water.

Witte azijn kan op heel veel manier in het huishouden worden gebruikt. Het verdrijven van spinnen is er één van. Maar gelukkig is er een oplossing. Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Dat we dit niet eerder ontdekt . Gelukkig is er een handige tip om spinnen in huis te voorkomen.


Naast azijn , zijn er nog andere geurtjes waar de spin niet tegen kan: . Maar spinnen zijn ook wel picky beestjes en ze wonen ook niet zomaar eender waar. Plus, je kan met azijn en soda behoorlijk wat coole trucjes doen. En toch heb je ze liever niet binnen: spinnen ! Je komt vooral erg veel spinnen tegen in oude, (deels) onbewoonde huizen. Als spinnen ergens niet van houden, dan is het wel van de lucht van azijn.


Vul een sprayflesje half met water en half met azijn en spray dit in hoekjes, kieren en gleuven om spinnen te bestrijden. Pas wel op dat je de azijn niet op een . Wat te doen tegen spinnen. Maak je eigen anti- spinnenspray door een deel azijn met twee delen.


Met de herfst in aantocht laten steeds meer spinnen zich in huis zien. Noten: Noten van bomen zoals walnoten zijn bijzonder effectief in de strijd tegen spinnen.

Een andere manier om spinnen te verjagen is het gebruik van azijn. De hooiwagen of trilspin zien we voornamelijk tegen de muur of het . De spinnen die nu in huis zitten, zitten er ook om insecten te vangen. Welke spin wil je vooral niet tegenkomen ? Als verdediging tegen vijanden trillen ze in hun web, zodat de vijand niet meer kan.


Spinnen vangen insecten, doden ze en eten ze op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts