woensdag 11 oktober 2017

Benzine hogedrukreiniger honda

We zijn een betrouwbare webwinkel met diverse modellen hogedrukreinigers. C koud water hogedrukreiniger. Nieuwe industriele hogedrukreiniger op benzine. Krachtige honda motor GX390. De Kränzle hogedrukreinigers met benzinemotor staan voor een volledige autonomie ten opzichte van elektriciteitsbronnen.


Met deze Powerplus hogedrukreiniger wordt het reinigen van.

Waterkracht heeft allerlei mobiele hogedrukreinigers in haar assortiment. Van elektrische mobiele hogedrukreinigers tot hogedrukreinigers op benzine. Uitgevoerd met een (beperkt) zelf-aanzuigende hogedrukpomp. Leverbaar met filterset voor . Voor informatie om een tweedehands elektrische hogedrukreiniger of 2e. Hogedrukreinigers nieuw en gebruikt worden te koop en te huur.


Als ik vol vermogen ga ( dus de lans in houd ) gaat die in hogetoeren, en stotterd die eerst 5. De hogedrukreiniger is ontworpen.

De reiniger heeft een druk van . Handleiding mobiele hogedrukreiniger. Instructies voor gebruik . Een hogedrukreiniger met een honda benzinemotor. Ideaal om mee te nemen in de bus en te gebruiken op plaatsen . Deze koudwater hogedrukreiniger is aangedreven door een benzinemotor ,. U kunt dus onafhankelijk van de stroomvoorziening werken. Wanneer er geen stroom is, bieden hogedrukreinigers op benzine en diesel onafhankelijkheid en een voortreffelijke.


Gietijzeren pomp die 5liter per minuut verpompt, deeltjes tot mm, met een totale opvoerhoogte van m. Honda hogedrukreiniger 2bar. M benzineaangedreven hogedrukreiniger is een krachtige, compacte machine die maximale mobiliteit biedt. Continu nominaal vermogen : 2. Benzine hogedrukreiniger , v. Bounche machines is professioneel in het aanbieden van 6. HP honda benzine met multi power motor koudwater hogedruk drain schonere equipement voor . Husqvarna hogedrukreiniger PW 125.


De JMB-E is een stationaire, krachtige, industriële hogedrukreiniger die niet afhankelijk is van een stopcontact.

Zoek jij naar tweedehands terreinbeheermachines hogedrukreinigers ? Neem direct contact op met de verkoper van hogedrukreinigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts