dinsdag 10 maart 2015

Biologische vis

Ja, biologische vis bestaat! In de Vlaamse winkels en supermarktfilialen kan je vrij makkelijk biologische zalm vinden. Ook biologisch forel of garnalen vinden . Keurmerken van de Gezonde Viswinkel, voor de biologische vis is dat EKO van Skal, voor de duurzaam gevangen vis voeren wij het MSC keurmerk. De Gezonde Viswinkel is de webwinkel voor biologische en duurzaam gevangen vis met het EKO, MSC en Waddengoud keurmerk, waaronder Forel, Haring, .

Wild gevangen vis kan nooit biologisch zijn. Gerookte paling, met mierikswortel en tartaar van rode biet en appel. Biologische maaltijdboxen met paling. Kies vis met een keurmerk. Steeds meer kwekerijen brengen biologische vis op de markt.


De vis heet biologisch, maar krijgt geen EKO-keurmerk omdat het . Het gaat om zalm en forel. Je vindt hier al onze visproducten.

Je kan bij ons duurzame en biologische vis online bestellen. Ook kan je hier kiezen uit verse ingevroren vis en visconserven. Voor ons visassortiment kiezen we bewust voor wilde vis die vrij heeft kunnen rondzwemmen.


Er staat dus geen biolabel op het etiket, want biovissen worden . Duurzame vis of biologische vis. Ja, want biologisch en duurzaam lijken . FishMore, hèt vismerk voor duurzaam gevangen en biologisch gekweekte vis , werkt vanuit een grote betrokkenheid bij milieu, mens en dier. De keurmerken MCS en ASC doen helaas weinig aan het gruwelijke lijden van vissen.


Wel zijn deze keurmerken beter voor natuur en milieu. De laatste tijd is er heel wat te doen geweest over vis. Eten we eens niet te weinig vis , dan dreigt er overbevissing. We zetten alles voor je op . Over biologische vis kunnen veel misverstanden verstaan.


Vegafit geeft u graag het juiste antwoord en laat u kennis maken met ons biologische assortiment. De vis krijgt de tijd om te worden gezouten en langdurig te roken zodat er een lekker product ontstaat voor de consument. De Volendamse visrokerij rookte de . De belangrijke verschillen tussen gewone gekweekte zalm en biologisch.

Ik weet dat er bij biologische vis , als één van de weinige keurmerken, er regels zijn voor het dierenwelzijn van de vissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts